Протягом доби бойовики один раз порушили досягнуті домовленості - ООС
Протягом доби бойовики один раз порушили досягнуті домовленості - ООС

Протягом доби бойовики один раз порушили досягнуті домовленості - ООС

Протягом минулої доби, 21 лютого, збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 22 лютого.

Зазначається, що протягом минулої доби на переважній більшості ділянок відповідальності частин і підрозділів в районі проведення операції Об’єднаних сил спостерігалася тиша. Поблизу Світлодарська, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", бойовики здійснили кілька прицільних пострілів зі снайперської зброї.

"Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін", повідомили у зведенні. 

Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. Ситуацію у зоні проведення операції Об’єднаних сил називають контрольованою українськими воїнами.

Як повідомлялося, сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій за минулий тиждень обстежили близько 37 га території на Донбасі та виявили 1423 вибухонебезпечних предмети. Боєприпаси та інші вибухонебезпечні предмети передали для утилізації. 

Відео Жителі Красногорівки вже 7 років мешкають за десятки метрів від передової

Життя за десятки метрів від лінії вогню. Сьомий рік люди у Красногорівці  мешкають за лічені десятки метрів від передової. Деякі тамтешні будинки стоять просто на лінії вогню. Більшість місцевих звідти виїхали, але частина жителів лишились.  

Жителі Красногорівки вже 7 років мешкають за десятки метрів від передової
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader