У аптеці Харкова через препарат від кашлю сталася стрілянина
У аптеці Харкова через препарат від кашлю сталася стрілянина

У аптеці Харкова через препарат від кашлю сталася стрілянина

У Харкові в аптеці в Індустріальному районі стався конфлікт. Причиною розбірок став препарат від кашлю "Кодетерп".

Правоохоронці Харкова з'ясовують обставини конфлікту.

Інцидент стався 21 лютого в аптеці на проспекті Олександрівському.  Як повідомили у поліції, громадяни придбали там дві пластини медичного препарату "Кодетерп" без рецепту лікаря. Потім невдоволені покупці почали знімати провізорів на мобільні телефони та блокувати роботу аптеки.

Вже незабаром біля аптеки зібралися близько 30 невідомих. Вони  зайшли до приміщення та намагалися силою вигнати відвідувачів  з аптеки. В результаті конфлікту один з учасників здійснив кілька пострілів та пошкодив припаркований автомобіль . 

аптека

Працівники поліції  затримали 20 учасників конфлікту віком від 25 до 40 років.

"Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 та ч. 1 ст. 321 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають", - розповіли у поліції.

Раніше у телеграм-каналі ХС повідомили, що активісти перевірили аптеку на продаж наркотичних речовин без рецептів лікаря. Зокрема, виявилося, що у цій аптеці препарат "Кодетерп" продали без рецепту . У препараті міститься кодеїн - наркотична речовина, і місцеві умільці навчилися "витягувати" з нього кайф.

Нагадаємо, що колишній правоохоронець організував поставки кокаїну на 4 млн грн. Організатор схеми збував кокаїн шляхом відправлення зі Львова до столиці оптових партій приватними службами таксі.

Відео Новини України: патрульні оштрафували водія маршрутки, який перевозив пасажирів у стані наркотичного сп'яніння

У Сумах патрульні двічі за день оштрафували водія маршрутного таксі, що перевозив пасажирів у стані наркотичного сп’яніння. Про кермувальника з дивною поведінкою копам повідомили містяни.  Патрульні розшукали маршрутку та, спілкуючись з 45-річним водієм, помітили його неадекватну поведінку. Склали адмінпротокол та відпустили. Втім, вже за півтори години знову побачили його за кермом з пасажирами в салоні.  

Новини України: патрульні оштрафували водія маршрутки, який перевозив пасажирів у стані наркотичного сп'яніння
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
loader
loader