12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Одесі помер відомий активіст, символ міського євромайдану: подробиці
В Одесі помер відомий активіст, символ міського євромайдану: подробиці

В Одесі помер відомий активіст, символ міського євромайдану: подробиці

В Одесі помер відомий активіст майдану Володимир Малофеєв. Він був символом одеського майдану, активним учасником революції Гідності, учасникомбойових дій під Дебальцевом, де отримав важке поранення.

Про це повідомив волонтер Андрій Танцюра.

"Пішов Володимир Павлович, людина-легенда, людина-принцип, людина-душа компанії! Нам не дано зрозуміти плани Всесвіту, і чому Господь забирає кращих, коли вони так потрібні родині, друзям та Україні", - написав він.

Активіст і учасник бойових дій займався військово-патріотичним навчанням дітей і молоді, був наставником у військово-патріотичній грі "Сокіл Джура", де вчив молодь військовій справі.

Фото із соцмереж

Останні дні Володимир прожив в колі друзів. Напередодні вони оголосили збір коштів на лікування чоловіка. Він захворів і не одразу звернувся за допомогою лікарів. "Володимир Павлович до останнього не хотів їхати в лікарню, але тільки неймовірними зусиллями друзів, яким небайдужі його страждання, був доставлений в госпіталь в важкому стані!", - написав Танцюра.

В ніч проти 21 лютого Володимир Малофеєв помер. 

Нагадаємо, в Києві на алеї Героїв Небесної Сотні у роковини трагедії провели акцію янголів пам’яті. Віддати шану прийшло багато людей.

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
Поделиться сюжетом