Масштабна ДТП із п'ятьма автівками під Києвом: відкрито провадження
Масштабна ДТП із п'ятьма автівками під Києвом: відкрито провадження

Масштабна ДТП із п'ятьма автівками під Києвом: відкрито провадження

КИЇВ. 23 лютого. УНН. За фактом дтп, що сталася на автошляху "Київ-Чернігів" поблизу селища Скибин на Київщині, поліція відкрила кримінальне провадження. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області. 

Цитата: 

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - повідомили в поліції.

Що сталося раніше 

Сьогодні, близько 7 години ранку на автошляху "Київ-Чернігів" поблизу селища Скибин трапилася смертельна ДТП за участю п’яти автівок. 

На місці події правоохоронці встановили, що водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням, в результаті чого виїхав на зустрічну смугу. Легковик перевернувся та зіткнувся з автівками MAN, KIA, Mersedes Sprinter та Toyota.

Внаслідок зіткнення 28-річний водій та 24-річний пасажир автомобіля Volkswagen загинули на місці події, 3 осіб отримали тілесні ушкодження та доправлені до медичних закладів.

Доповнення 

З лав Національної поліції звільнили 24-річного правоохоронця, який в стані алкогольного сп’яніння вчинив смертельну ДТП на Хмельниччині.

Теги по теме
ДТП Киевская область
Источник материала
Поделиться сюжетом