Бойовики 11 разів порушили перемир'я: один військовий загинув, двоє бійців отримали поранення
Бойовики 11 разів порушили перемир'я: один військовий загинув, двоє бійців отримали поранення

Бойовики 11 разів порушили перемир'я: один військовий загинув, двоє бійців отримали поранення

Протягом минулої доби, 22 лютого, збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню: загинув військовий, двох - поранено. 

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 23 лютого.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Авдіївки бойовики відкривали вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув. Крім того, один отримав осколкові поранення. 

Неподалік Водяного на Приазов’ї російсько-окупаційні війська вели прицільний вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, а також великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На цьому ж напрямку було здійснене дистанційне мінування місцевості в напрямку українських позицій за допомогою ПОМ-2. Бойовики використали близько двох десятків мін.

В передмісті Мар’їнки окупанти відкривали неприцільний вогонь з ручного протитанкового гранатомета. Біля Первомайського вони застосували стрілецьку зброю.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", збройні формування Російської Федерації вели прицільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Південного. Внаслідок обстрілу отримав поранення один військовослужбовець. Його шпиталізували до лікувального закладу.

Як повідомлялося, на Донбасі внаслідок пожежі в бліндажі загинули троє українських захисників. Тіла двох військовослужбовців, які могли перебувати в бліндажі під час пожежі, виявили під час розбирання конструкції. Одного бійця ООС із 90% опіків тіла евакуювали до опікового центру, однак врятувати його не вдалося. Військова служба правопорядку у Збройних Силах розпочала перевірку. 

Відео Новини з фронту: поблизу шахти "Бутівка" один військовий загинув, ще один – поранений

Втрати на Донбасі. Через ворожий обстріл поблизу шахти "Бутівка" загинув український військовий. Ще один - поранений. Обидва, бійці з 72 механізованої бригади. По наших позиціях ворог бив зі станкового гранатомета. Через тяжкі травми - військовослужбовець помер, коли йому надавали медичну допомогу. Про долю іншого поки що невідомо. Лише сьогодні на фронті відбулося 5 ворожих обстрілів. Більше про війну на Сході України

Новини з фронту: поблизу шахти "Бутівка" один військовий загинув, ще один – поранений
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader