Відрізав голову батькові: в Одесі підозрюваного у подвійному вбивстві відправили до психлікарні
Відрізав голову батькові: в Одесі підозрюваного у подвійному вбивстві відправили до психлікарні

Відрізав голову батькові: в Одесі підозрюваного у подвійному вбивстві відправили до психлікарні

В Одесі підозрюваного у жорстокому вбивстві батька і його сусіда відправили до психіатричного закладу. Хлопець відрізав родичу голову і розчленував тіло, а потім вийшов з частками в руках на вулицю.

Про це повідомили в Київському районному суді Одеси.

До суду надійшло клопотання про зміну запобіжного заходу підозрюваному. Так, правоохоронці отримали висновок судово-психіатричної експертизи. Виявилося, в момент скоєння злочину та досі у затриманого спостерігаються ознаки розладу психічної діяльності.

Хлопець не був здатний усвідомлювати свої дії та керувати ними. Суддя змінив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і відправив затриманого до психіатричного закладу з суворим наглядом.

За версією слідства, протягом тривалого часу між підозрюваним та його батьком, які до 19 січня 2021 року проживали окремо, виникали конфлікти. 20 січня між сином та батьком відбулась чергова сварка. Підозрюваний схопив ніж та наніс множинні удари потерпілому. Від отриманих тілесних ушкоджень останній помер на місці події.

Нагадаємо, 22 січня, суддя Київського районного суду Одеси обрала запобіжний захід підозрюваному у подвійному вбивствіі відправила його у СІЗО. Хлопець сам попросив "закрити" його. Він відрізав голову батькові, витяг внутрішні органи і зарізав квартиранта. А потім вийшов на вулицю, обмотаний внутрішніми органами, з головою в руках.

Відео Вийшов з будинку з головою в руках: в Одесі затримали підозрюваного у вбивстві

В Одесі з багатоквартиного будинку вийшов чоловік з людською головою в руках і ножем. Як пишуть очевидці, інцидент трапився на Небесній Сотні. У поліції поки що не коментують. Але на місці вже працюють правоохоронці. Попередньо відомо, що вбили трьох осіб.

Вийшов з будинку з головою в руках: в Одесі затримали підозрюваного у вбивстві
Укрaїнa
  • Facebook 22
  • Twitter 1
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader