Олексій Мацука став шефредактором каналу «Дом»
Олексій Мацука став шефредактором каналу «Дом»

Олексій Мацука став шефредактором каналу «Дом»

Журналіст Олексій Мацука 23 лютого став шефредактором громадсько-політичного мовлення державного телеканалу «Дом». Про це повідомляється на сайті каналу.

«Канали "Дом" і UATV отримали відомого і авторитетного журналіста в якості шеф-редактора. Я, як генеральна директорка ДП "МПІУ", вважаю, що наша команда отримала суттєве підкріплення. Олексій працював з нами як редактор програм про Донбас і міжнародних темах, а зараз його зона відповідальності значно розширюється. Олексій має колосальний досвід, який нам дуже важливий», – прокоментувала кадрові зміни генеральна директорка ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України» Юлія Островська.

Олексій Мацука зазначив, що розуміє всю покладену на нього відповідальність і разом з тим вірить в команду телеканалу, яка допоможе домагатися поставлених цілей.

«Я дуже радий приєднатися до каналу, який є держпідприємством, в якості нової ролі шеф-редактора громадсько-політичного мовлення. Державне мовлення – це справжній виклик для професійного журналіста. Але Україна давно стала на шлях демократичного розвитку, яке дозволяє розвиватися журналістам в держкомпаніях. Основна мета каналу "Дом" – повернення Донбасу і Криму додому. Це моя персональна мета з 2014 року. Тому для мене це повна синхронізація моїх життєвих цілей і цілей держави», – сказав Олексій Мацука.

Раніше повідомлялось, що російська редакція «Українського радіо» спільно з каналом «Дом»запускає три нові проєкти. Програми «На самом деле: Донбасс», «На самом деле: Крым» і «Код безопасности» можна буде почути на окупованій території України в ефірі «Всесвітньої служби радіомовлення України» у відрізках російської редакції «Українського радіо».

Фото: kanaldom.tv

Теги по теме
Новости Общество призначення
Источник материала
Поделиться сюжетом