Заворотнюк розповіла про нові проблеми
Заворотнюк розповіла про нові проблеми

Заворотнюк розповіла про нові проблеми

25-річна донька акторки Анастасії Заворотнюк підняла актуальну тему висвітлення життя в соціальних мережах. Дівчина наголосила, що не варто заздрити красивому життю, бо це часто лише картинка. Відомо, що Анна Заворотнюк- Стрюкова відвідує психолога, щоб впоратися з проблемами, які навалилися на родину.

Анна Заворотнюк вирішила поговорити з підписниками, яких у неї до речі 181 тисяча, про роль соціальних мереж у житті. Дівчина провела опитування та виявила, що 85% тих, хто відповіли на запитання, відчувають негативні емоції стосовно свого життя, зовнішності, квартири після того, як читають дописи знаменитостей.

Анна наголосила, що не варто забувати, що Інстаграм – це лише картинка життя, частинка, яку людина хоче показати іншим. Найчастіше ніхто не афішує своїх проблем та не розповідає про душевні переживання. Тому що так не прийнято.

Донька відомої акторки Анастасії Заворотнюк дала своїм прихильникам можливо і дуже банальну пораду – «треба любити себе такими, як ми є».

Зворотній зв’язок з підписниками

Прихильники Анни повністю згодилися з такими твердженнями дівчини. Вони поділяють її впевненість, що треба концентруватися на своєму житті.

«Навіщо заздрити чужому життю? У кожного свій шлях. І далеко не завжди успіх та щастя йдуть поруч» - філософськи відмітили в коментарях.

Цікаво, що сама Анна Заворотнюк активно веде свою сторінку в Інстаграм, постійно показує фото з різних фото сесій, квартиру, подорожі. Тож деякі підписними прийшли до висновку, що красиве життя дівчини не таке вже й хороше.

Анна не раз вже натякала, що вона нещаслива і по-справжньому радісних моментів у її житті дуже мало. Особливо тяжко дівчина переживає хворобу своєї мами.

Чекаємо на Вас в месенджерах Telegram та Viber!

Переживання Заворотнюк

Сама Анна Заворотнюк назвала 2 останні роки її життя найстрашнішими.

Нагадуємо, у 2019 році стало відомо про важку хворобу зірки серіалу «Моя прекрасна няня» акторки Анастасії Заворотнюк. У жінки діагностували пухлину головного мозку. Але з того часу ніхто з родичів Заворотнюк чи з її близького оточення офіційно жодного разу не прокоментував ситуації.

Як зізналася сама Анна Заворотнюк, весь цей час вона живе в неспокої. Їй постійно телефонують журналісти, кличуть на інтерв’ю, записи програм.

«Я надто люблю і поважаю свою маму, аби ходити розповідати про ці речі» - написала блогер та модель в своєму Інстаграм.

Анна заявила, що боїться «навіть повітря струснути» та сказати зайве слово, аби не стало раптом ще гірше, ніж було.

Дівчина також відверто, вперше за багато часу, розповіла, що хвороба мами – це її щоденний біль, який наче дірка в грудях то стає меншим, то охоплює все тіло.

Вона зізналася, що подолати постійний стрес їй допомагає психолог та попросила ні про що її не запитувати.

За останні пів року Анна дуже рідко говорила про маму на публіці. Про стан Анастасії Заворотнюк нічого не відомо.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Анна Заворотнюк поділилася свої болем та опублікувала рідкісне фото з мамою.

Лікарі назвали головну помилку, якої припустилася Анастасія Заворотнюк. Читайте всі новини про світ шоу-бізнесу на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом