Минулої доби російські найманці 10 разів порушили "режим тиші"
Минулої доби російські найманці 10 разів порушили "режим тиші"

Минулої доби російські найманці 10 разів порушили "режим тиші"

Один раз обстріляли бойовики позиції українських воїнів від початку п'ятниці. Гатили зі стрілецької зброї на Донецькому напрямку. Про це станом на сьому годину ранку повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

За минулу добу російські найманці порушили режим тиші 10 разів. Поливали армійців мінометним і гранатометним вогнем. Минулося без утрат.

"Використавши міномети 82–го калібру та великокаліберні кулемети, окупанти вели прицільний вогонь неподалік Лебединського. Найчастіше противник обстрілював наших воїнів в районі населених пунктів Жолобок, Славне та Піски. На цих напрямках ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу Павлополя російсько–окупаційні війська вели прицільний вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, а також – стрілецької зброї. Неподалік Луганського збройні формування РФ провокували наших воїнів неприцільними пострілами з ручного протитанкового, а біля ШУМІВ – станкового протитанкового гранатометів", – йдеться у повідомленні штабу ООС.

Читайте також: Російські окупанти замінували Хутір Вільний: бійці ООС заборонили місцевим виходити з будинків – що відомо

Источник материала
loader
loader