28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У 2021 році "Укрзалізниця" планує придбати 100 нових вагонів
У 2021 році "Укрзалізниця" планує придбати 100 нових вагонів

У 2021 році "Укрзалізниця" планує придбати 100 нових вагонів

В системі Prozorro з'явилася інформація про придбання 100 пасажирських вагонів "Укрзалізницею". На такі оновлення буде витрачено не мало коштів.

Кожному українцю, хоч раз в житті доводилося користуватися послугами "Укрзалізниці". Та не завжди вдається потрапити в гарні умови у вагоні під час свого відрядження чи подорожі.

Стан потягів "Укрзалізниці" завжди бажав кращого та у 2021 році прийнято рішення про оголошення тендера на придбання 100 пасажирських вагонів, адже комфорт і умови для користувачів стоять на першому місці.

Публічні закупівлі відкрито

Під час надання повної інформації про публічні закупівлі АТ "Укрзалізниця" зазначила, що на покращення умов і якості пересування буде витрачено 3, 044 мільярди гривень. Якщо розкласти це, то має бути 4 лоти.

Чекаємо на Вас в месенджерах Telegram та Viber!

"Укрзалізниця" планує закупити та оновити свої гаражі такими вагонами, як:

- придбання купейних спальних вагонів у кількості 51 одиниця за суму 1, 510 мільярдів гривень;

- планується придбання купейних спальних вагонів зі спеціальним обладнанням для транспортування пасажирів з інвалідністю - кількість не велика, але це вже щось. 20 одиниць відповідних вагонів за 633,7 мільйона гривень;

- придбання купейного вагона типу СВ, у кількості 12 штук за 349 мільйонів гривень;

- придбання ще одного типу вагонів для людей з обмеженими можливостями для перевезення в колісному кріслі - 17 одиниць таких вагонів дасть можливість багатьом громадянам України відмовити собі у певних заборонах і вирушити у подорож попри все. Вартість вагонів 551,3 мільйона гривень.

Тендер назначено

Тендер повинен пройти 5 травня 2021 року.

Варто зазначити, що для "Укрзалізниці" таке фінансування зі сторони влади є досить сприятливим для покращення умов і оновлення окремих типів вагонів. Також, якщо порівнювати наданий бюджет з попередніми роками, то у 2021 році виділено удвічі більше ніж в попередні роки.

Нагадаємо і те, що "Укрзалізниця" намагається всіма можливими силами підтримувати вагони, які вже давно повинні бути списаними і навіть в якісь моменти доопрацьовує їх призначення до більш кращих умов.

У 2021 році "Укрзалізниця" має в планах встановити у пасажирських вагонах камери відеоспостереження, щоб уникнути маси неприємних ситуацій, що трапляються з громадянами та пасажирами "Укрзалізниці".

Таке прийняте рішення, на думку керівництва "Укрзалізниці" не просто стане модернізацією пасажирських вагонів, але й підвищить рівень безпеки у вагонах.

Також на сполученнях, де здійснюється найбільша кількість перевезень громадян, "Укрзалізниця" встановила охорону. Тому ви, перш ніж придбати квиток, можете поцікавитися рівнем безпеки в потязі, якщо вам це необхідно.

АТ "Укрзалізниця" в нашій країні працює на результат і на задоволення потреб свого споживача.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Компанія Boeing порадила всім авіаперевізникам тимчасово призупинити використання літаків серії Boeing-777.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом