Вартість Біткоїна почала падати: експерти намагаються вияснити причини
Вартість Біткоїна почала падати: експерти намагаються вияснити причини

Вартість Біткоїна почала падати: експерти намагаються вияснити причини

Вартість криптовалюти Біткоїн впала майже на 16%. Про це повідомив "Інтерфакс" 26 лютого 2021 року о 17:10.

Електронна валюта, яка останній тиждень просто била всі рекорди по зростанню і досягла позначки вище 58 тисяч доларів, почала знижуватися.

Аналітики, що спостерігали за змінами в рості Біткоїна не здивовані, оскільки криптовалюта, це досить не стабільна цифрова монета.

Зниження криптовалюти Біткоїн спостерігається з того моменту, коли 21 лютого 2021 року її вартість досягла найвищої точки за всю історію свого існування вище 58,3 тисячі доларів.

Ситуація з курсом 

26 лютого 2021 року курс Біткоїна на ринку криптобірж почав опускатися.

Станом на 09:50 Біткоїн був 45,5 тисяч доларів.

Потім протягом усього дня його вартість коливалася в районі 40 тисяч доларів, а на кінець дня він знизився на 16% відсотків від своєї вартості.

Однак, аналітики не поспішають сіяти паніку серед власників електронної валюти, оскільки за попередніми показниками, саме після різкого зниження Біткоїн почав різко зростати.

За слова окремих трейдерів, які постійно спостерігають за Біткоїном, таке зниження може стати етапом зміцнення у своїй позиції, тому його вартість може опуститися до 42 та навіть 40 тисяч доларів. Але, якщо позначки опустяться до 30 тисяч доларів, то криптовалюта буде падати ще досить довго і відчутно для її власників, і тобі відсоток може наблизитися до 35%.

Причини падіння Біткоїна

Біткоїн на даному етапі перебуває на стадії корекції. За словами аналітичного департаменту AMarkets, різким зростанням електронної валюти став фактор різкого та активного інвестування, а це і могло стати однією з причин різкого його зниження.

Всі новини України та світу читайте в нашому Telegram!

Не для кого не є секретом, що інвесторами криптовалют є не бідні люди, оскільки говорити про пару тисяч доларів навіть не має сенсу. Великі інвестиційні фонди вкладають в Біткоїн сотні мільйонів доларів.

Також аналітики зазначають, що період спаду криптовалюти викликає паніку і велику хвилю її розпродажу, тому для бажаючих придбати Біткоїн, це є хорошим моментом і шансом, щоб купити актив.

Етап корекції криптовалюти також означає і те, що інвестори готові входити на ринок з ще більшими сумами.

Вся стрічка новин, включаючи фінансові - в нашому Viber!

Коли відбувається зниження криптовалюти, то інвестори не поспішають її скуповувати, а навпаки чекають ще глибшого її зниження, щоб грати масштабно і скуповувати все. Також на думку аналітиків, це може бути останнім шансом, щоб скупити Біткоїн на такому низькому рівні, як 40 тисяч доларів.

Та спрогнозувати точно ніхто не може, оскільки впливати на ринок криптовалюти майже не можливо, тому власникам Біткоїна залишається лиш сподіватися на стабільність.

Нагадаємо, що на сайті MY.UA щодня оновлюється стрічка новин.

Так, раніше ми повідомляли про те, що курс долара в п'ятницю, 26 лютого, перестав рости.

Не пропустіть наші свіжі новини на каналі в Twitter, а також читайте нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом