Що подарувати на 8 березня: оригінальні ідеї подарунків
Що подарувати на 8 березня: оригінальні ідеї подарунків

Що подарувати на 8 березня: оригінальні ідеї подарунків

Щоб порадувати дорогих дам і допомогти нашим читачам вибрати оригінальні та приємні подарунки до 8 березня, ми підготували матеріал, де Ви зможете вибрати оригінальні подарунки для своїх жінок.

art-gifts.com.ua

Найдорожчий подарунок, який Ви можете подарувати своїм близьким, це час, який Ви провели разом.

Щоб відобразити ці моменти щастя і подарувати оригінальний подарунок на 8 березня, ми можемо порадити сервіс art-gifts.com.ua.

Асортимент подарунків величезний. Але особисто ми хочемо відзначити:

  • Друк фото на полотні

З жіночої точки зору фото на полотні - це дуже романтичний і незабутній подарунок. Їх вішають на видних місцях і вони дарують позитивні емоції щасливій власниці десятки років.

  • Створення своєї фотокниги

Друк фотокниг - довговічний подарунок, який з часом розглядати все цікавіше. Він допоможе згадати приємні моменти в житті, допомагаючи пережити ще раз ті радісні, теплі емоції.

І що дуже важливо, у студії art-gifts.com.ua реалізують Ваші ідеї та бажання протягом 24 годин.

Mofy.life

Є багато корисних звичок. Але звичка регулярно друкувати фото – мабуть, найприємніша. Неможливо залишитися байдужим, гортаючи щасливі моменти свого життя.

Для друку фото ми рекомендуємо сервіс Mofy.life. Це найпростіший і найзручніший онлайн-конструктор фотокниг, журналів, магнітів і картин. Понад 50 тис. задоволених клієнтів, 5 років успішної роботи і 1000+ позитивних відгуків від постійних клієнтів Instagram.

А ще Mofy.life – це яскраві ВАУ-подарунки, від яких у захваті всі, навіть зірки шоу-бізнесу. Всього за пару хвилин прямо із смартфона Ви можете створити персональний подарунок на 8 березня, День матері або День народження.

Вибираючи подарунок, радимо звернути увагу на фотокниги та фотокартини.

  • Фотокниги

Це книги з твердим пластиковим прошарком і преміум печаткою. Є великий вибір стильних колажів і готових обкладинок від українських ілюстраторів.

У фотокнизі можна навіть зберегти відео. Записати відеозвернення або оживити особливі спогади. Такий подарунок зворушить до сліз.

  • Фотокартини

Легенькі, як пушинки, картини з вашими фото. Можна просто приклеїти на двосторонній скотч або поставити на поличку. Дизайн картин Ви створюєте самі в зручному онлайн-конструктор.

Ідею картин привезли з США, тому в Україні таких картин Ви більше ніде не знайдете. Можна сміливо замовляти і дивувати другу половинку, маму або колег унікальним подарунком.

    Источник материала
    Поделиться сюжетом