У Запоріжжі четверо чоловіків відлупцювали депутата
У Запоріжжі четверо чоловіків відлупцювали депутата

У Запоріжжі четверо чоловіків відлупцювали депутата

У Запоріжжі побили депутата обласної ради Дмитра Майстра. На чоловіка напали біля його офісу.

Про побиття повідомляє пресслужба Нацполіції Запорізької області.

Подія сталася сьогодні, 1 березня, на вулиці Шкільній близько 9:20 ранку.  На місце виїхало керівництво поліції області та слідчо-оперативна група у повному складі. 

"За попередніми даними нападників було четверо. Їх особи і місцезнаходження встановлюються. Наразі потерпілому надається медична допомога. Вирішується питання правової кваліфікації події. Причини та обставини інциденту встановлюються", - розповіли у поліції.

Нагадаємо, що у Хмельницькій області 14-річний юнак після того, як його побив 19-річний чоловіку, впав у кому. Наразі правоохоронці розслідують факт нанесення підлітку тяжких тілесних ушкоджень. 

Відео У Житомирі охоронці магазину побили чоловіка, який зайшов туди погрітися

У Житомирі охоронці магазину побили чоловіка, який зайшов туди погрітися. Потерпілого тягнули підлогою й били палицею. В одному черевику, адже інший злетів іще в крамниці, чоловіка випхали на вулицю, і він пішов геть. Інцидент зафільмували самовидці. На їхні зауваження охоронці не реагували. А от реакція поліції на відео в соцмережах не забарилися – за фактом побиття там розпочали кримінальне провадження за статтею "катування". Повні випуски дивіться на 1+1 video

У Житомирі охоронці магазину побили чоловіка, який зайшов туди погрітися
Спецкор
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
loader
loader