Мерія Львова обіцяє впродовж двох днів залатати аварійні ями на дорогах
Мерія Львова обіцяє впродовж двох днів залатати аварійні ями на дорогах

Мерія Львова обіцяє впродовж двох днів залатати аварійні ями на дорогах

Сьогодні, 3 березня, у Львові почали латати ями на дорогах гарячим асфальтом. Роботи тривають у всіх районах міста. Загалом сьогодні підрядні організації працюватимуть на 20 вулицях. Про це повідомили у ЛМР.

«У попередні дні погодні умови не давали нам такої можливості. Сьогодні та завтра ми можемо це робити. Робимо зарізку там, де це можливо, а де є надмірна вологість – висушуємо. Працюємо по гостроаварійних вибоїнах, щоб уникнути можливого пошкодження транспортних засобів», – розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

За його словами, зараз працюють в усіх 6 районів. Передбачено, що для робіт сьогодні буде використано близько 60 тонн асфальту. Роботи заплановані на вул. Городоцька, Володимира Великого, Липова Алея, Шевченка, Мазепи та ін.

Читайте також:   У Чернігові з багатоповерхового будинку впав 13-річний хлопчик

Нині аварійні ями планують ліквідовувати на 20 вулицях. Зокрема у Шевченківському районі роботи тривають на вул. Шевченка, вул. Липинського та ін.

Фото: ЛМР

 

 

 

 

Усі оперативні новини на нашому Telegram-каналі Приєднуйся!

 

Сьогодні, 3 березня, у Львові почали латати ями на дорогах гарячим асфальтом. Роботи тривають у всіх районах міста. Загалом сьогодні підрядні організації працюватимуть на 20 вулицях. Про це повідомили у…

Источник материала
Поделиться сюжетом