Російській акторці Галіциній заборонили в'їзд в Україну
Російській акторці Галіциній заборонили в'їзд в Україну

Російській акторці Галіциній заборонили в'їзд в Україну

Російській акторці та фотомоделі заборонили в'їзд в Україну на 3 роки, адже вона незаконно відвідувала тимчасово окупований Крим, передає "5 канал".

У державній прикордонній службі не назвали її імені. За даними ЗМІ, це Олена Галіцина. В Україну 49-річна акторка хотіла потрапити напередодні ввечері рейсом із Мінська. Коли прилетіла в аеропорт "Бориспіль", прикордонники з'ясували, що росіянка не раз їздила на український півострів, який нині тимчасово окупований. 

"Перший раз я кілька місяців була, відпочивала. Приїхала на своїй машині і хотіла їздити на своїй машині", – зазначила вона.

У Прикордонній службі наголосили: "з цього дня і три роки вам заборонено в'їзд в Україну. Якщо упродовж цього часу ви спробуєте в'їхати в Україну, заборону продовжать до 10 років".

Нагадаємо, російській артистці вдруге заборонили в'їзд в Україну. За інформацією Державної прикордонної служби, росіянка незаконно відвідувала окупований Крим. Потрапляла туди з території Росії. Йдеться про президента Ліги професіоналів східного танцю Росії Олену Рамазанову.

Источник материала
loader
loader