Не стало відомої актриси: шанувальники тужать
Не стало відомої актриси: шанувальники тужать

Не стало відомої актриси: шанувальники тужать

У Росії померла відома актриса часів Радянського Союзу Алла Ягазарова. Їй було 82 роки.

Повідомляється, що нещодавно загальний стан здоров'я актриси погіршився, що призвело до її смерті. Хоча родичі актриси говорять, що вона дуже мало скаржилася на своє здоров'я, а всі труднощі в житті дуже стійко переносила, як чоловік. Та й хворіла вона дуже рідко.

Забрала "швидка"

Після того, як нещодавно їй стало погано, родичі негайно викликали швидку допомогу. Медики вирішили, що актрису Аллу Ягазарову потрібно терміново госпіталізувати, адже у неї були скарги на болі в серці.

Як тільки актриса опинилася на лікарняному ліжку, лікарі одразу взялися стабілізувати її стан, але все виявилося марним – серце Алли Юсуфівни не витримало, і вона померла. За деякими даними, смерть акторки настала через те, що у неї була серцево-судинна недостатність.

За своє довге життя акторка Алла Ягазарова побачила багато. Довгий час вона працювала в Азербайджані, де служила в місцевому театрі юного глядача імені Горького, який знаховся у Баку. Після того, як вона творчо зміцніла, то вирішила переїхати до Москви, де вирішила поступити в ГІТІС. Їй сподобався акторський факультет. На своєму курсі вона вчилася разомз акторами, які потім стали метрами своєї справи. Мова йде, наприклад, про Савелія Крамарова, який у свій час навіть примудрився виїхати на роботу до США.


Не пропустіть наші актуальні новини на каналі вTwitter і читайте нас в Flipboard!

Почала свою кар'єру в Азербайджані

Але акторської освіти Аллі Ягазаровій було мало і вона вирішила піти на режисуру в Щукінське училище.

На екранах вона дебютувала роллю Джаміла в драмі «Телефоністка», яку зняли в Азербайджані. Цю картину зняли за повістю азербайджанського класика – письменника і режисера Гасана Мехті-огли Сеидбейли.

Після того, як Алла Юсуфовна зав'язала з акторською роботою, вона стала трудиться в спеціальному центрі для дітей, де взяла на себе обов'язки готувати дітвору до різних конкурсів. Фактично вона намагалася працювати до останніх своїх днів, але хвороба все ж перемогла вже літню акторку.

На сайті MY.UA ви знайдете інші новини шоу-бізнесу.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що пішов з життя улюбленець мільйонів, спортивний коментатор Юрій Розанов.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся новини України та світу!

Источник материала
Поделиться сюжетом