Суд над Стерненком оголосив перерву на два тижні
Суд над Стерненком оголосив перерву на два тижні

Суд над Стерненком оголосив перерву на два тижні

Колегія суддів Приморського райсуду Одеси відклала на два тижні дослідження доказів у справі екслідера осередку "Правого сектора" Сергія Стерненка, якому інкримінують перевищення меж самооборони - заподіяння смерті одному з двох нападників на нього та його дівчину в травні 2018 року.

Про це у п'ятницю, 5 березня, повідомляє "Укрінформ".

"Суд оголошує перерву у дослідженні доказів у справі до 19 березня", - озвучив ухвалу головуючий суддя Сергій Кічмаренко.

Як повідомлялося, адвокати Стерненка запропонували сьогодні Кічмаренку взяти самовідвід через порушення вимог Кримінально-процесуального кодексу, однак після повернення з нарадчої кімнати головуючий на процесі заявив про відмову в задоволенні клопотання сторін захисту.

"Не бачу обґрунтованих підстав для відводу. Якби взяв відвід, враховуючи те, скільки вже витрачено процесуального часу, зробив би професійний проступок", - сказав Кічмаренко.

Головуючий на процесі пообіцяв забезпечити змагальність сторін захисту та звинувачення при дослідженні доказів у справі. Колегія суддів також звільнила Стерненка від конвою у межах сьогоднішнього засідання.

Раніше стало відомо, що активіст Сергій Стерненко вже подав апеляціюна рішення Приморського районного суду в Одесі, яким його ув'язнили. Скарга призупиняє вступ вироку в силу.

Відео Новини України: в Одесі розглядають другу справу Стерненка

У ці хвилини в Одесі суд розглядає другу справу Сергія Стерненка - активіста та екскерівника міського осередку "Правого сектору". Його звинувачують в умисному вбивстві. На розгляд справи Стерненка привезли з Одеського СІЗО, де він перебуває після вироку по іншій справі – щодо викрадення людини, розбою та незаконного поводження зі зброєю. Подробиці – у прямому включенні.    

Новини України: в Одесі розглядають другу справу Стерненка
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Источник материала
loader
loader