7 березня в Україні значно зміниться погода: що приготувала примхлива весна
7 березня в Україні значно зміниться погода: що приготувала примхлива весна

7 березня в Україні значно зміниться погода: що приготувала примхлива весна

Весна з кожним днем набирає обертів. Всі опади покинуть територію країни, а сонце та пухкі купчасті хмаринки займуть своє місце на небосхилі. Проте особливого потепління, як говорять синоптики, чекати не варто.

У неділю, 7 березня, середня денна температура повітря становитиме +4 градуси за Цельсієм. Слідкуйте за змінами в прогнозі погоди на сьогодні на агрегаторі MY.UA.

Температура повітря в регіонах

У Центральній Україні добові температурні показники коливатимуться від -5 вночі до +5 градусів вдень.

В Полтаві прогнозують від -3 до +4 градусів вдень, ясну погоду вранці та ввечері. Вдень же небо можуть ненадовго затягнути хмари.

У Кропивницькому температура буде на рівні від -4 вночі до + 4 вдень, у Черкасах – -5 – +5 градусів. Тут синоптики прогнозують сонячну погоду протягом всього дня.

На Півдні України термометри опівночі показуватимуть від -2 до – 4, а опівдні – до +10 градусів. У Херсоні та Одесі небо буде чистим до самого вечора.

У Сімферополі небосхил до середини дня затягне хмарами, які так і не розійдуться.

На Закарпатті вночі буде до 6 градусів морозу. В обідню пору стовпчики термометра піднімуться до +6.

У Рівному очікують температуру повітря -4 вночі, +2 вдень. Львів’янам прогнозують, що вночі стовпчики термометра опустяться до -5 градусів, але вдень піднімуться до +3.

В Івано-Франківську температура повітря коливатиметься від -6 вночі, до +6 вдень.

На Заході України буде ясна погода, лише ввечері можуть набігти хмари.

На Півночі мінімальна нічна температура повітря буде сягати -3 градусів. Вдень найтепліше буде в Житомирі. Тут прогнозують до +6 градусів тепла. В Сумах обіцяють до +3 градусів, у Чернігові - +5.

У Чернігові та Сумах важкі сірі хмари вкриватимуть небо увесь день. А от у Житомирі небо зранку буде ясним. Таким воно залишатиметься і до ночі.

На Сході України переважатиме мінлива хмарність. Синоптики прогнозують , що більшу частину дня переможцем все ж буде тепле березневе сонце. Середня добова температура в регіоні +3 градуси.

В Харкові та Запоріжжі вночі прогнозують -4, вдень - +3 градуси. В Бердянську ж температура буде коливатися від -2 вночі до +2 вдень.

На Луганщині у нічні години на термометрах можна буде побачити 4 – 5 градусів з позначкою мінус. Вдень же прогнозують 3 - 4 градуси вище 0.

У Сєвєродонецьку та Луганську трохи хмаритиме, проте надвечір синоптики обіцяють прояснення. В Алчевську сонячні промені зігріватимуть місто зранку і до ночі.

У Донецькій області температура вночі буде 4 – 5 градусів нижче 0, вдень вона підніметься до +3. Небо цілий день буде то хмаритися, то прояснятися.

Чекаємо на Вас в Telegram та Viber!

Прогноз для столиці України

У Києві 7 березня вночі температура повітря становитиме -2.  Після обіду стане значно тепліше. Стовпчики термометра піднімуться до +5 градусів.

Ранок та вечір у місті будуть сонячними. Вдень прогнозують хмарність. Вітер буде слабким – 3-5 м/с.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що 7 березня православні християни відзначають Маврикіїв день.

Більше свіжих суспільних новин читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом