На Донбасі окупанти застосували протитанковий ракетний комплекс
На Донбасі окупанти застосували протитанковий ракетний комплекс

На Донбасі окупанти застосували протитанковий ракетний комплекс

Протягом 7 березня в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню

Про це повідомляє пресцентр ООС. 

Так, поблизу Авдіївки та населеного пункту Лебединське збройні формування Росії обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також зі станкового протитанкового гранатомета.

Біля Опитного окупанти вели неприцільний вогонь з підствольного гранатомета, а поблизу Південного, загарбники здійснили прицільні обстріли з протитанкового ракетного комплексу та стрілецької зброї. Бойових втрат серед українських воїнів немає.

8 березня з боку окупантів зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так в районі Водяного, що на Приазов’ї, противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. 

Нагадаємо, голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що українська армія дзеркально відповідатиме на обстріли окупантів на Донбасі. Заяви бойовиків про попереджувальний вогонь "для придушення вогневих точок противника" українська делегація у Тристоронній контактній групі (ТКГ) розцінює як загрозу виходу Росії з перемир'я.

Источник материала
loader
loader