Обстріли бойовиків не припиняються: загинув важкопоранений військовослужбовець
Обстріли бойовиків не припиняються: загинув важкопоранений військовослужбовець

Обстріли бойовиків не припиняються: загинув важкопоранений військовослужбовець

Протягом минулої доби, 10 березня, збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню: загинув військовий. 

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 10 березня. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ",  у передмісті Південного та Троїцького окупанти відкривали провокаційний вогонь у бік українських захисників з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід", неподалік Авдіївки та Водяного на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових гранатометів.

Поблизу населених пунктів Ломакіне, Красногорівка та Мар'їнка бойовики відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Неподілік Старогнатівки окупанти застосували стрілецьку зброю. Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав важке поранення. Медикам не вдалося врятувати його життя. 

У штабі наголосили, що на обстріли противника українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь. Крім того, про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

"Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань РФ та її найманців. Так 10 березня зафіксовано проведення інженерних робіт з обладнання позицій в напрямку підрозділів Збройних Сил України на непідконтрольній Уряду України території, в районі населеного пункту Калинове", - повідомили у штабі. 

Станом на ранок 11 березня обстрілів не зафіксовано. Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами.

Як повідомлялося, провокативний вогонь з кулеметів, робота ворожих снайперів і обстріл позицій збройних сил забороненими мінами. Бойовики наразі активізувались з усіх боків окупованого Донецька. Стріляють вони все частіше вдень, не побоюючись, що ці обстріли зафіксують представники ОБСЄ.

Відео Новини з фронту: у Донецькій області формування РФ застрелили українського воїна

Обстріли на фронті: знову бойові втрати серед наших військових. Поблизу Старогнатівки Донецької області збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь із стрілецької зброї. Український воїн отримав смертельне поранення - повідомляє оперативно-тактична група "Схід". Попри зусилля медиків, його життя врятувати не вдалося.  

Новини з фронту: у Донецькій області формування РФ застрелили українського воїна
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader