Протягом доби бойовики 21 раз порушили досягнуті домовленості - ООС
Протягом доби бойовики 21 раз порушили досягнуті домовленості - ООС

Протягом доби бойовики 21 раз порушили досягнуті домовленості - ООС

Протягом минулої доби, 9 березня, збройні формування Російської Федерації 21 раз порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 10 березня. 

В районі населених пунктів Красногорівка, Піски, Новозванівка, Золоте-4 та Опитне  війська окупанта обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120 мм та 82 мм калібрів, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У передмісті Авдіївки, Лебединського та Південного бойовик обстріляли українські позиції з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Неподалік троїцького, Пищевика та Залізного -  з ручних та станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, було помічено облаштування противником інженерних позицій в напрямку селища Троїцьке.

У штабі наголосили, що на обстріли противника українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед воїнів немає.

"Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації. Протягом минулої доби, метою дій противника було провокування підрозділів Збройних Сил України на відкриття вогню у відповідь для супроводження російських інформаційних наративів щодо підготовки українських військових до силового сценарію вирішення конфлікту на Донбасі", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомлялося, провокативний вогонь з кулеметів, робота ворожих снайперів і обстріл позицій збройних сил забороненими мінами. Бойовики наразі активізувались з усіх боків окупованого Донецька. Стріляють вони все частіше вдень, не побоюючись, що ці обстріли зафіксують представники ОБСЄ.

Відео Новини з фронту: бойовики активізувалися з усіх боків окупованого Донецька

Провокативний вогонь з кулеметів, робота ворожих снайперів і обстріл позицій збройних сил забороненими мінами. Бойовики наразі активізувались з усіх боків окупованого Донецька. Стріляють вони все частіше вдень, не побоюючись, що ці обстріли зафіксують представники ОБСЄ. Кулеметні черги в окопах почула і ТСН. Більше - дивіться. Більше про війну на Сході України

Новини з фронту: бойовики активізувалися з усіх боків окупованого Донецька
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader