Шукали чотири дні: на Херсонщині знайшли тіло 7-річної дівчинки
Шукали чотири дні: на Херсонщині знайшли тіло 7-річної дівчинки

Шукали чотири дні: на Херсонщині знайшли тіло 7-річної дівчинки

КИЇВ. 11 березня. УНН. У Херсонській області знайшли тіло 7-річної Марії Борисової, яку розшукували чотири дні, передає УНН із посиланням на повідомлення ГУ НП у Херсонській області.

Цитата

"Сьогодні під час повторного огляду території населеного пункту поліцейські виявили в сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь труп зниклої дівчини. Наразі встановлюється причина смерті дитини. Слідчо-розшукові дії тривають", - йдеться у повідомленні.

Що відомо

Марія Борисова, за даними ЗМІ, з власного подвір'я у селі Щасливе Херсонської області. Спершу батьки намагались розшукати її самі, а потім звернулися до поліції.

Детяки людей чотири дні шукали дівчинку. ЗМІ повідомляли, що службовий собака взяв слід дитини, але біля автобусної зупинки цей слід загубився.

Припускали, що дитина могла сісти в авто, або у маршрутку.

Нагадаємо

У червні 2019 року в селищі Іванівка на Одещині 22-річний місцевий мешканець заманив 11-річну сусідку до себе додому, де намагався вчинити стосовно неї насильницькі дії сексуального характеру. Не довівши свій намір до кінця молодик вирішив вбити дитину. Щоб приховати злочин, він кинув тіло дівчинки до вигрібної ями.

Теги по теме
полиция Дети
Источник материала
loader
loader