Поблизу Водяного окупанти скинули два ВОГ-17
Поблизу Водяного окупанти скинули два ВОГ-17

Поблизу Водяного окупанти скинули два ВОГ-17

У районі проведення Операції Об’єднаних Сил з початку доби 13 березня було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню. Про це повідомляє штаб ООС.

"Протягом поточної доби, 13 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно–тактичного угрупування "СХІД", неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Зазначається, що у цьому ж напрямку, застосувавши безпілотний літальний апарат типу "квадрокоптер", збройні формування РФ скинули над позиціями Об’єднаних сил два постріли ВОГ–17.

"А поблизу населеного пункту Піски, російсько–окупаційні війська обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї", – повідомили у пресцентрі штабу ООС.

Нагадаємо, від кулі снайпера загинув армієць поблизу Мар'їнки на Донеччині. Ще один воїн зазнав бойової травми внаслідок ворожих обстрілів біля Південного. 

Источник материала
loader
loader