Стало відоме ім’я загиблого на Донбасі військовослужбовця
Стало відоме ім’я загиблого на Донбасі військовослужбовця

Стало відоме ім’я загиблого на Донбасі військовослужбовця

Під час обстрілу в п’ятницю, 12 березня, поблизу Мар’їнки на Донбасі загинув військовослужбовець-контрактник, житель села Гурівщина Бучанського району Київської області Олександр Пекур.

Про це повідомила Дмитрівська сільська рада у Facebook.

"Вчора в районі Мар’їнки куля ворожого снайпера влучила в серце військовослужбовця-контрактника, жителя села Гурівщина - Пекура Олександра Валентиновича, 1990 року народження. Пішов у вічність молодий Герой, який пожертвував своїм життям, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України. Йому було лише 30 років. Висловлюємо слова глибокого співчуття родині полеглого: матері – Тамарі Михайлівні, брату Миколі та бабусі Надії Федорівні, які втратили дорогу, рідну їм людину. Спочивай з миром Герой!", - ідеться в повідомленні.

Раніше оперативно-тактичне угруповання "Схід" зазначило, що військовий загинув унаслідок пострілу ворожого снайпера.

Відео На Донбасі збільшується кількість ворожих обстрілів: штаб ООС сповістив про понад півдесятка атак

Зокрема, поблизу Авдіївки, Пісків та Красногорівки – навколо тимчасово загарбаного московитами Донецька. Чужинці прицільно стріляли з мінометів 82-го калібру, гранатометів та великокаліберних кулеметів. У кожному випадку наші воїни переконливо відвантажували окупантам "вогневого заспокійливого". Повні випуски дивіться на 1+1 video.

На Донбасі збільшується кількість ворожих обстрілів: штаб ООС сповістив про понад півдесятка атак
Спецкор
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Ігор Бережанський
Источник материала
loader
loader