У Буковелі заявили про фактичне закриття через карантин: туристам пояснили, що робити
У Буковелі заявили про фактичне закриття через карантин: туристам пояснили, що робити

У Буковелі заявили про фактичне закриття через карантин: туристам пояснили, що робити

В Івано-Франківській області через стрімке поширення коронавірусної інфекції обмежили в'їзд до села Поляниця. Тож туристи не зможуть потрапити до курортного Буковелю.

Про це повідомили на сторінці гірськолижного курорту у соцмережі.

"Доводимо до Вашого відома, що 12 березня 2021 року регіональна комісія з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука постановила від сьогодні, 13 березня по 27 березня визначити село Поляниця територією з обмеженим в'їздом. В зазначений період буде обмежено в'їзд громадянам, що прямують до Поляниці (в тому числі до туристичного комплексу "Буковель") з розважальною, спортивною та іншою відпочинковою метою. Вимоги та рішення регіональної комісії фактично позбавляють ТК "Буковель" об’єктивної можливості для продовження функціонування та надання туристичних послуг", - йдеться у повідомленні.

Зі свого боку адміністрація ТК "Буковель" пообіцяла забезпечити гостей можливостями для отримання придбаних на цей період послуг після 27 березня 2021 року.

"З питань перенесення заїздів заброньованих на цей період звертайтеся в організації, через які було здійснено бронювання. Просимо з розумінням поставитись до цієї ситуації та сподіваємося на швидку зустріч у серці Карпат", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на курорті "Буковель" у Карпатах в Івано-Франківській області поліція заблокувала роботу підйомника. Тож лижники і сноубордисти не змогли піднятися на гору.

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
Поделиться сюжетом