Астролог склала гороскоп на тиждень 15-21 березня
Астролог склала гороскоп на тиждень 15-21 березня

Астролог склала гороскоп на тиждень 15-21 березня

Пишіть плани на рік і промовляйте свої бажання, звертаючись до Сонця / фото ua.depositphotos.com

Тиждень кардинальних змін-три небесних тіла змінюють знаки зодіаку. Тиждень зростаючого місяця, що ще більше посилює позитивний потенціал періоду. 

Найважливіша подія-весняне рівнодення 20 березня об 11:38 за київським часом (Сонце переходить в знак Овна). Цей день бажано провести радісно, в колі сім'ї і з приємними вам людьми. Пишіть плани на рік і промовляйте свої бажання, звертаючись до сонця – вони обов'язково здійсняться. З цього дня починаються оновлення в природі, у багатьох людей також відбуваються зміни в кращу сторону, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

16 березня о 00: 27 за київським часом Меркурій входить в знак Риби, тут має статус вигнання і падіння, але при цьому посилюється творчий потенціал, люди стають доброзичливішими, прагнуть до взаємної турботи, завдяки чому мікроклімат в колективі стає приємнішим. Партнерські відносини вийдуть на новий рівень розвитку, з'явиться душевна близькість, взаємна турбота. 

З 21 березня ситуація змінюється – Венера, планета любові і взаємин, переходить в знак Овна, де має статус вигнання. Потрібно стримувати себе у висловлюваннях, довіряти партнеру, інакше відносини можуть зіпсуватися. Велика ймовірність розриву і завершення взаємин, якщо вони довгий час були на межі.  

ОВЕН

Сприятливий тиждень-приплив життєвих сил і енергії сприяють реалізації цілей. Зростає творчий підйом, оптимізм і дружелюбність. Сприятливий час для початку нових справ, здійснення творчих проектів, спілкування, відпочинку та розваг. Скористайтеся позитивним потенціалом цього періоду-заплануйте на цей тиждень найскладніші справи. Зосередьтеся на власних потребах і очікуваннях, дійте, якщо раніше не вистачало рішучості що-небудь зробити. Не поспішайте, тому що можна упустити дійсно щось дуже важливе.

ТІЛЕЦЬ

На цьому тижні існує можливість знайти рівновагу, якщо воно було втрачено в минулому. Насолоджуйтесь святом життя, спілкуйтеся з друзями, зустрічайтеся з романтичними партнерами, рідними і близькими людьми. Але будьте обережні 21 березня-ваш управитель Венера, переходить в знак Овна. Ви відчуєте зміни у багатьох сферах життя, у відносинах з іншими людьми обов'язково щось зміниться. При цьому, увага до вас з боку представників протилежної статі значно посилиться. Хоча воно, швидше за все, буде вас дратувати. 

БЛИЗНЮКИ

Схильні до занурення у власні думки, часто згадуєте, про щось шкодуєте. Вдається знайти відповіді на багато питань сьогодення, аналізуючи події, що відбулися, свої почуття, власні і чужі вчинки. Така зануреність в себе заважає виконанню робочих обов'язків, так як тягне неуважність і помилки. Може виникнути бажання трансформувати ситуацію в сфері любовних відносин, розібратися в своїх почуттях. Якщо така потреба з'явилася, постарайтеся це зробити до 21 березня, в цьому випадку досягнете взаємного задоволення.

РАК

Протягом тижня отримаєте додаткові ресурси, можливі нові знайомства, вдалий збіг обставин - використовуйте все це по максимуму. У цей період підвищується здатність концентрації і уважність, вдається досягти успіхів у професійній сфері, знайти вихід зі складних ситуацій. Сила волі і енергія в поєднанні з витримкою і наполегливістю, сприяють залагодженню багатьох сімейних і особистих проблем. З 21 березня досягти задоволення буде набагато складніше, до врахування взаємних інтересів, то зможете досягти хороших результатів. 

ЛЕВ

Відповідний період для перетворення особистих і ділових взаємин, але якщо ви готові до взаємодії з партнером на рівних. Протягом тижня можна закласти хороший фундамент подальших успіхів. Можете розраховувати на розуміння і допомогу керівництва, вищестоящих, впливових осіб, успішні контакти з офіційними органами. Вдалий час для укладення угод, угод, відповідальних кроків в підприємництві. Сприятливий період для фізичних вправ і косметологічних процедур, спрямованих на поліпшення зовнішнього вигляду.

ДІВА

Для розумової праці даний період є несприятливим. Можуть виникнути складнощі з близькими людьми, колегами. Розбіжності з коханою людиною сприяють потужним переживанням, результатом яких може стати розрив. Неприємності в діловій сфері відбуваються через підвищену конфліктність, зіткнення через ідей і думок. Але якщо ви приборкаєте свою прискіпливість і самовпевненість, то зможете знайти чимало точок дотику з партнерами, компаньйонами і начальством. Не давайте необдуманих обіцянок.

ТЕРЕЗИ

Краще не вступати в сперечання з офіційними органами і відкласти походи в державні установи. Відкладіть роботу з документами, підписання важливих паперів, договорів. Використовуйте цей час для налагодження особистих відносин, для любові, шлюбу і всього, що приносить вам задоволення. З 20 березня ситуація кардинально змінюється - у вас прокидається дух протиріччя, ви можете вимовляти речі, про які згодом пошкодуєте. Дотримуйтесь особисті кордону-ваші поради можуть бути сприйняті неправильно або навіть принести шкоду, а допомога виявитися некоректною.

СКОРПІОН

Романтичні зустрічі, прогулянки, світські бесіди доставлять вам задоволення і можуть допомогти вивести ваші взаємини на більш високий і якісний рівень. Потік інформації і спілкування, спрямований в вашу сторону в той період, містить корисні відомості, за допомогою яких ви зможете краще висловити свою індивідуальність і здійснити особистий вплив. Творча жилка, сила характеру або здібності керівника, які ви продемонструєте, допоможуть вам отримати значну користь з будь-якої ситуації, що склалася.

СТРІЛЕЦЬ

Обставини складаються вдало, у вас з'являються шанси і можливості значно поліпшити особистий імідж і репутацію в цей період. Навколишні оцінять ваші досягнення, прислухаються до вашої думки. Схвалення на Вашу адресу буде безсумнівним, і його слід домагатися. Можливо вдале поєднання ідей і методів, потенційні результати яких будуть включати просування по соціальних сходах або запрошення зайняти провідний пост в колективі. Це гарний час для початку проекту, пов'язаного з літературною творчістю, спілкуванням, рекламою.

КОЗЕРІГ

Краще припинити на час свою ділову активність і зайнятися любовними і сімейними справами. Відповідний період для творчої роботи та інтелектуальної діяльності. Зустрічі, поїздки, подорожі, виявляться вдалими. З 20 березня відбуваються кардинальні зміни, частіше, ніж зазвичай виникають складнощі, розумова робота дається вам насилу. Страждає пам'ять, концентрація уваги, здатність до засвоєння матеріалу. Заплановані угоди можуть зірватися,а Партнери можуть підвести. Схильність вступати в протиріччя через дрібниці призводить до погіршення взаємин.

ВОДОЛІЙ

Нейтральний тиждень, обстановка сприятиме співпраці і дружньому розташуванню, а весь період стане сприятливим для організаторської та групової діяльності. Після 20 березня інтенсивність і несподіванка того, що відбувається, принесе багато приємних переживань. Вас чекають незвичайні контакти, романтичні зустрічі, пропозиції партнерства, зміцнення інших союзів. Організаторська діяльність може спонтанно спричинити світські події. Взаємини з представниками протилежної статі виявляться дуже приємними. 

РИБИ

Підвищується творча та інтелектуальна активність, бажання писати, читати, спілкуватися. Можливі зустрічі або недалекі поїздки. Сприятливий період для підписання документів, переговорів, озвучування нових ідей і будь-якого виду творчості. Висока самооцінка і сила волі спонукають вас до самовираження в самому позитивному відношенні. Зосередженість на своїх цілях може допомогти вам досягти більш високих рівнів в професії. Отримана інформація і нові враження, обов'язково виявляться корисними в майбутньому. Ви стаєте більш помітними, завдяки своїм талантам і здібностям. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології:

  • Астрологи назвали знаки Зодіаку, які будуть казково щасливі разом
  • Астрологи назвали знаки зодіаку, яким не можна довіряти
  • Названі знаки Зодіаку, які просто Боги в сексі

Читайте новини шоу-бізнесу, гороскопи на каналі УНІАН Lite в Telegram

Автор: УНІАН

Теги по теме
Гороскоп
Источник материала
Поделиться сюжетом