19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Букінгемському палаці притягнуть до відповідальності Меган Маркл: після скандального інтерв’ю розпалюються пристрасті
В Букінгемському палаці притягнуть до відповідальності Меган Маркл: після скандального інтерв’ю розпалюються пристрасті

В Букінгемському палаці притягнуть до відповідальності Меган Маркл: після скандального інтерв’ю розпалюються пристрасті

Королева Великобританії вперше з’явилася на публіці після виходу скандального інтерв’ю внука принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. А в Букінгемському палаці заявили про початок незалежного розслідування стосовно знущань Меган над персоналом.

У відповідь на скандальні заяви герцогині Сассекської, дружини принца Гаррі Меган Маркл в інтерв’ю Опрі Уінфрі про те, що родичі її чоловіка були стурбовані кольором шкіри майбутньої дитини, в Букінгемському палаці саму Маркл звинуватили в цькуванні персоналу.

Про це повідомляє видання «Sunday Times».

Звинувачення Меган Маркл

У Букінгемі заявили, що в минулому місяці двоє співробітників палацу розповіли, що під час проживання там Меган Маркл вона всіляко знущалася з них. Ще один співробітник навіть заявив про випадки приниження його гідності зі сторони дружини принца Гаррі.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber

У палаці прийняли рішення розпочати незалежне розслідування з цього приводу. Оскільки питання є дуже болючим та вимагає незалежності в оцінках, справою займеться третя сторона. Планується, що розслідування вестиме зовнішня незалежна юридична фірма.

Враховуючи всі обставини та недавні події, вирішили, що традиційне внутрішнє розслідування проводитися не буде.

Принц Гаррі та Меган Маркл участі в цьому не братимуть. Слідчі мають опитати всіх колишніх та нинішніх співробітників палацу.

Сама Меган Маркл всі звинувачення відкидає.

Відомо, що в 2018 році секретар з питань громадських зв’язків герцога та герцогині Сассекських Джейсон Кнауф подавав електронний лист-скаргу, в якому описав випадки знущань над персоналом з боку Меган Маркл.

Секретар заявив, що така поведінка Меган є «недопустимою». За його словами, одному з високопоставлених придворних, вона зацькувала двох особистих помічників, що «надзвичайно турбує» самого Кнауфа.

До цього часу розслідування у справі не розпочинали. Але видання «Sunday Times» напряму пов’язує цей інцидент зі звинуваченнями від Меган Маркл, що спричинили найгучніший скандал навколо королівської родини.

Реакція королеви Єлизавети ІІ

Королева Єлизавета ІІ взяла участь у віртуальній конференції, присвяченій Британському тижню науки. Але обговоренням науки все і закінчилося.

Участь у цьому заході стала першою появою королеви на публіці після виходу інтерв’ю Меган та Гаррі.

Королева жодним чином не згадала про це інтерв’ю, трималася невимушено і з цікавістю говорила на тему дослідження Марсу. Пригадала Єлизавета ІІ і зустріч з першою людиною, що побувала в космосі – Юрієм Гагаріним.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що розмова Меган Маркл та принца Гаррі з Опрою переполошила увесь світ.

Меган Маркл планує передати у спадок майбутній дочці дорогий подарунок. Дізнавайтеся всі свіжі новини про події у світі на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом