Комаровський дав важливу пораду майбутнім бабусям
Комаровський дав важливу пораду майбутнім бабусям

Комаровський дав важливу пораду майбутнім бабусям

Відомий лікар-педіатр і телеведучий Євген Комаровський на своєму youtube-каналі відповів на одне з питань, кторой хвилює багатьох майбутніх бабусь.

Лікарю Комаровського поставили запитання, яке звучало так: "через 7 місяців я стану бабусею! Що порадити діткам на період вагітності? Як мені підготуватися до зустрічі з дивом?"

Комаровський дуже позитивно відреагував на це питання.

Слідкуйте за нами в Flipboard!

Виховання дітей - це щастя 

За його словами, це прекрасно, що жінка вже готується, що вона щаслива від новини, що скоро на світ з'явиться її онук чи внучка. Але є одне "але". "Ви нічого не можете порадити, так як ваші поради спираються тільки на ваш особистий досвід. Те, що сталося за останні 20 років в педіатрії, в технологіях догляду за дітьми - перевернуло всю стару теорію по догляду за немовлям", - сказав він.

Звертаючись до потенційної бабусі, Комаровський завив, що у неї немає великого досвіду плекання дітей в умовах, коли є: пральна машинка автомат, одноразові підгузники, системи відеоспостереження за дітьми.

"І тому все, що майбутні бабусі можуть радити зводиться до одного: виховання дітей в 21 столітті вже не подвиг. Це - щастя! І тому треба вчитися вирощувати дітей по-сучасному", - сказав він.

І ще він підкреслив, що виховують дитину батьки, а бабуся - тільки допомагає.

І вчитися на курсах повинні не тільки майбутні батьки, а й бабусі.

Стрічка новин України та світу - в нашому Viber і Telegram!

Бабуся і мультики 

Відзначимо, що Комаровський дає дуже багато важливих і корисних порад.

Так, раніше він відповів на питання підписниці про те, наскільки шкідливий для дитини безконтрольний перегляд мультфільмів.

Стурбована жінка розповіла, що її чотирирічна дитина дивиться мультики не більше 60 хвилин в день. Однак два рази на місяць, коли він гостює у бабусі, це правило порушується і допустиме екранний час збільшується в кілька разів.

MY.UA повідомляв і інші новини суспільства в Україні і світі.

Комаровський запропонував жінці подивитися на ситуацію з іншого боку. За його словами, мільйони дітей роками живуть в умовах недотримання рекомендацій педіатрів, проте "ніхто не переживає".

Лікар зазначив, що головне - це мир і спокій в родині. Він також підкреслив, що підписниці пощастило з тим, що у дитини є жива і здорова бабуся, готова доглянути за онуком.

"Мир, спокій і благополуччя важливіше корекції даної ситуації. Зіпсувати дитину безконтрольним переглядом мультиків за два дні два рази на місяць неможливо. Нехай бабуся робить що хоче - нічого страшного немає", - уточнив Комаровський.

Нагадаємо, що раніше ми писали, що директор ліцею на Львівщині цькувала дітей за неналежний зовнішній вигляд.

Також MY.UA повідомляв про скандал навколо висловлювань 15-річної блогерки.

Приєднуйтесь до нас в Twitter!

Источник материала
Поделиться сюжетом