Дивився дитяче порно: копи перевірили комп'ютер підозрюваного у вбивстві Марії Борисової
Дивився дитяче порно: копи перевірили комп'ютер підозрюваного у вбивстві Марії Борисової

Дивився дитяче порно: копи перевірили комп'ютер підозрюваного у вбивстві Марії Борисової

Підозрюваний у вбивстві7-річної Марії Борисовоїв Херсонській області шукав і дивився дитячу порнографію.

Про це повідомили в ГУНП області.

Під час огляду оселі підозрюваного, окрім інших предметів,  слідчі перевірили комп’ютер чоловіка. В історії пошуку в інтернет-браузері знайшли численні перегляди сайтів з дитячою порнографією. 

Свого часу почув від священника фразу: "Немає нічого більш щирого, ніж людська омана". Дуже прикро читати коментарі під...

Опубликовано Aleksandr Prokudin Среда, 17 марта 2021 г.

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та почав частково давати покази. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 7-річна жителька села Щасливе Марія Борисова зникла ввечері 7 березня. Сотні людей її розшукували чотири доби. Працювала поліція, нацгвардія, кінологи, рятувальники та волонтери. Але дівчинку знайшли вбитою і зґвалтованою. Копи затримали підозрюваного - 62-річного знайомого родини Борисових.

Відео Вбивство Марії Борисової: голова Нацполіції розмістив у Facebook фрагмент зізнання підозрюваного

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової зізнався у скоєнні злочину. Про це повідомив голова Нацполіції на своїй сторінці у фейсбуці. І розмістив фрагмент допиту підозрюваного із зізнанням. 7-річна Марійка Борисова зникла 7 березня у селі Щасливе Херсонської області, на 4 день пошуків тіло Марійки зі слідами наруги знайшли у тому ж селі. У коло підозрюваних одразу потрапив 62-річний сусід дівчинки, який неодноразово заходив у гості до її батьків. Згідно висновку генетичної експертизи, саме він причетний до зґвалтування та вбивства дитини.    

Вбивство Марії Борисової: голова Нацполіції розмістив у Facebook фрагмент зізнання підозрюваного
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader