2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Терорист в Одесі захопив судно та погрожує висадити його в повітря
Терорист в Одесі захопив судно та погрожує висадити його в повітря

Терорист в Одесі захопив судно та погрожує висадити його в повітря

В Одесі з'явився новий мінер. Чоловік погрожує підірвати судно CMA CGM LISA MARIE.

Про надзвичайну ситуацію в Одеському порту стало відомо з листа, який чоловік, що підписався як Михайло Дроботов, надіслав до місцевого відділку поліції.

Про це повідомляє телеграм-канал «Часник».

Що відомо про інцидент

Судно CMA CGM LISA MARIE зараз знаходиться Одеському порту. Михайло Дроботов, начебто встановив на його борту саморобний вибуховий пристрій. Чоловік загрожує привести його в дію.

Терористичний акт він вирішив вчинити на знак помсти за агресивну політику української сторони стосовно громадян, які проживають на території Південного Сходу України.

Також таким способом мінер хоче висловити громадянську позицію українців, солідарних з жителями «ЛНР» і «ДНР».

Терорист закликає народ на всій території України підійматися на військове повстання, вбивати силовиків та захопити владу в державних адміністраціях.

Поки що офіційного коментаря події поліція не надала.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Інші надзвичайні події в Одесі

В травні 2017 року на вулицях Одеси в центрі міста під час маршу «За єдність України» фанатів проукраїнських сил та футбольних вболівальників на них напали озброєні проросійські активісти. Під час сутичок тоді загинули 6 учасників маршу.

На матч «Металіст» - «Чорноморець» приїхали футбольні вболівальники з Харкова.

Радикально налаштовані проросійські сили позначали своїх прихильників червоним скетчем. Вони заявили, що будуть йти паралельною до євромайданівців колоною.

Коли дві колони зустрілися на вулиці Грецькій почалася масштабна бійка. В хід пішли каміння, піротехніка, травматична зброя, навіть «коктейлі Молотова».

Поліція намагалася стати в шеренгу між сторонами протистояння. Але багато представників поліції відмовилися виконувати свої обов’язки та не робили жодних спроб зупинити насильство.

Сутичка тривала близько 3 годин.

У відповідь представники проукраїнських сил пішли на площу Куликове поле, де було розгорнуте наметове містечко опонентів.

Проросійські активісти шукали притулку в приміщенні Будинку профспілок. Там спалахнула пожежа, в якій загинуло 42 особи.

Тоді більше 200 осіб отримали поранення, а в цілому з обох сторін загинули 48 людей.

В ООН дорікнули українським судам та правоохоронцям за те, що через стільки років винні в Одеській трагедії досі не покарані. Як і раніше, немає відповіді на питання, хто конкретно підпалив Будинок профспілок.

Нагадуємо, сайт новин MY.UA писав, що 18 березня повідомили про замінування київської підземки.

Всі свіжі новини про події в Україні та світи ви знайдете на MY.UA.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом