У Запоріжжі чоловік влаштував на проспекті Соборному стрілянину
У Запоріжжі чоловік влаштував на проспекті Соборному стрілянину

У Запоріжжі чоловік влаштував на проспекті Соборному стрілянину

У Запорізькій області на проспекті Соборному нетверезий житель міста влаштував стрілянину. Небайдужі городяни викликали поліцію.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Запорізької області.

Подія сталася учора, 17 березня, близько 22 години вечора. Патрульні отримали два виклики від перехожих про те, що на проспекті Соборному невідомий стріляє зі зброї. Очевидці повідомили правоохоронцям прикмети стрільця.

"Неподалік від місця події інспектори помітили, схожого за описом чоловіка. Ним виявився 33-річний місцевий житель. Чоловік був з явними ознаками алкогольного сп’яніння та поводився неадекватно. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили в нього предмет, схожий на пістолет й газовий балончик", - розповіли патрульні.

На місце стражі порядку викликали слідчо-оперативну групу Нацполіції.

Нагадаємо, що у Конотопі, що у Сумській області, до магазину, де були відвідувачі, зайшов чоловік зі зброєю. Погрожуючи продавчині, він наказав віддати виручку.

Відео Новини України: у ресторані Дніпра близько півночі відбулася стрілянина

Стрілянина в ресторані у Дніпрі. Минулося без поранених, ушкоджений лише позашляховик, припаркований біля входу. А почалося все з раптової сварки жінок. Одна з ображених викликала підмогу. Численні постріли свідки почули близько півночі й викликали поліцію. На кількох машинах до ресторану під`їхала група молодиків. Вони стали стріляти всередині ресторану. А потім надворі цілилися вже в машину. Після цього парубки втекли, але їх досить швидко затримала поліція.

Новини України: у ресторані Дніпра близько півночі відбулася стрілянина
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
loader
loader