19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бій Берінчик-Санчес: де і коли дивитися
Бій Берінчик-Санчес: де і коли дивитися

Бій Берінчик-Санчес: де і коли дивитися

У неділю, 21 березня, відбудеться бій українського боксера Дениса Берінчика та чилійця Хосе Санчеса.

Бій відбудеться в рамках вечору боксу від K2 Promotions Ukrainе у Броварах (неподалік Києва). Денис Берінчик нині володіє поясом інтернаціонального чемпіона за версією WBO. У бою на кону стоятиме саме цей пояс, тож Хосе Санчес спробує ним заволодіти.

Боксери виступають у легкій вазі. 20 березня відбулося контрольне зважування спортсменів Берінчика та Санчеса. Вага боксерів однакова  - 61,2 кг.

Де й коли дивитися бій

Бій Берінчик-Санчес можна подивитися в онлайн-трансляції, яку проводитиме MEGOGO. Нові користувачі платформи можуть отримати тестові підписку, заплативши 1 гривню.

Початок бою – приблизно 21:30. Цей бій не єдиний на вечорі боксу, який стартує о 20:00, тому сказати точний час бою Берінчик-Санчес поки не можна.

Останні новини боксу в нашому Viber!

Українці бажають Берінчику успіху

Денис Берінчик поділився в мережі Інстграм світлинами з контрольного зважування перед боєм. Він відзначив, що вагу взяли з другої спроби. Також Берінчик повідомив, що бій відбудеться без глядачів, оскільки діють карантинні обмеження, але всі охочі можуть подивитися його онлайн.

У нашому Telegram читайте інші свіжі новини боксу, а всі спортивні новини світу зручно зібрані на нашому порталі.

У коментарях до фото українці бажають йому успіху. «Удачи в бою», «Удачи брат», «Соперник конечно смешной 😂 Походу ещё бухим на ринг выйдет», «Денису удачи 🍀 и главное не проморгать удар из под ж*пы 😬», - пишуть в коментарях українці (подаємо коментарі в оригіналі).

Також Денис Берінчик показав, яку прикрасу-оберіг йому зробили перед боєм. Це масивний хрестик на товстій плетеній мотузці з розп’яттям Христа.

Нагадаємо, на портал MY.UA ви знайдете також інші світові новини боксу. Так, ми повідомляли, що легендарний боксер Майк Тайсон знову вийде на ринг на радість шанувальникам.

Також портал MY.UA писав про деталі бою Джошуа-Ф'юрі.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом