20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Холостяк Тіматі закриває проєкт: "Я змушений"
Холостяк Тіматі закриває проєкт: "Я змушений"

Холостяк Тіматі закриває проєкт: "Я змушений"

Російський репер, співак, засновник лейблу Black Star, а також віднедавна головний холостяк Російської Федерації оголосив про закриття проєкту «Холостяк-8».

Уже вісім років шоу подібного формату, коли кілька дівчат боряться за серце холостяка, дуже популярні в Росії. В Україні «холостяцьких» сезонів випустили ще більше – уже стартував 11-ий сезон проєкту. Українці навіть пішли далі та зняли перший сезон шоу «Холостячка», коли навпаки чоловіки боряться за серце жінки.

Цього року російський «Холостяк» виявився досить скандальний, про що Тіматі – головний герой восьмого сезону – розповів у відеозверненні, яке опублікував в мережі Інстаграм.

Тіматі закриває «Холостяк-8»

«Я змушений закрити проєкт «Холостяк», - написав він у пості. 

Тіматі пояснив таке рішення тим, що перший випуск сезону, викликав дуже багато негативу. Насамперед російський холостяк помітив, що нині з’явилося дуже багато «феміністичних ноток», як він висловився, у коментарях до шоу. Так, багато жінок проти того, аби інші боролися за серце одного чоловіка. Вони ж, мовляв, «не на помийниці себе знайшли».

Тіматі попросив вибачення перед всіма, чиї почуття він зачепив, взявши участь у проєкті. Він відзначив, що нікого не хотів образити, а щоб повернути рівновагу, він видалить перший випуск шоу із мережі Ютуб та закриє проєкт.

Стрічка новин України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Viber!

Шанувальники проти

Крім того, Тіматі іронічно відзначив, що глядачі тільки через 8 років змогли помітити, що існує такий формат шоу. Тобто 7 сезонів «Холостяка» нікого не зачіпали, а 8-ий сезон виявився інакшим.

Про це пишуть і деякі шанувальники в коментарях: 

«Что за бред, нормальное развлекательные шоу. Красивые девушки и интересный холостяк. Красивые места. Девчонок на аркане туда никто ведь не тянул😂😂😂, зачем удалять», «7 сезонов никого не оскорбляло а 8 оскорбил 😂😂😂», «Ну пусть все униженные и оскорбленные читают Достоевского,а я вот жду завтрашнего выпуска 2-ой серии!!!👏» (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням пунктуації та орфографії авторів).

Чи змінить своє рішення Тіматі і чи покажуть наступні серії шоу, дізнаємося зовсім скоро.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що тим часом український "Холостяк-11" йде повним ходом. На проєкті вже відбувся перший офіційний поцілунок. 

Також портал MY.UA писав, як Тіматі змінював правила російського "Холостяка".

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом