19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Аварія в Дніпрі: автівки зіткнулися лоб у лоб, там було троє дітей
Аварія в Дніпрі: автівки зіткнулися лоб у лоб, там було троє дітей

Аварія в Дніпрі: автівки зіткнулися лоб у лоб, там було троє дітей

У неділю, 21 березня, у Дніпрі сталася ДТП, у якій постраждали п’ятеро осіб, з яких троє – діти.

Аварія сталася ввечері у місті Дніпро (Шевченківський район). Про неї повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області. Очевидці завантажили відео з моментом ДТП у мережу.

Деталі аварії

Близько 22:03 у неділю Служба порятунку Дніпра отримала повідомлення про ДТП, що сталася поблизу вулиць Яснополянська та Аеропортівська, що в Шевченківському районі міста.

Рятувальники відразу вирушили на місце пригоди. Було з’ясовано, що лоб у лоб зіткнулися дві автівки - Hyundai Getz та Daewoo Lanos.

Постраждалі

П’ятеро осіб постраждали внаслідок ДТП. Троє із них – діти. Двоє дорослих (жінки) було ушпиталено. Наразі вони знаходяться у Дніпровській міській клінічній лікарні №16. Дві дівчинки та хлопчик перебувають у Дніпровській обласній дитячій клінічній лікарні. Про стан постраждалих ДСНС Дніпра не повідомляє.

Стрічка новин України та світу, новини ДТП в нашому Viber!

Правоохоронці встановлюють деталі та причини аварії, з’ясовуючи всі обставини ДТП. Рятувальники подбали, аби не сталося займання на проїжджій частині. У пошкоджених легковиків від’єднали елементи живлення, а з проїжджої частини дороги змили залишки паливно-мастильних речовин.

Відео аварії

Очевидцям вдалося зняти момент ДТП в Дніпрі на відео. Так, на ньому помітно, що аварія сталася на перехресті вулиць. Одна із автівок здійснювала поворот, саме у цей момент інша автівка зіткнулася із нею.

Нагадаємо, що 18 березня в Кам’янському, що на Дніпропетровщині, водій збив дівчину на пішохідному переході. Після удару її відкинуло на десяток метрів. Дівчина загинула на місці. Вона не порушувала правил дорожного руху, але поплатилася життям за порушення водія.

Всі новини України та світу, новини надзвичайних подій в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у Дніпрі стався підрив відділення банку. Деталі - в нашому матеріалі.

Також портал MY.UA писав, що новий мінер з'явився і в Одесі. Днями чоловік погрожував висадити судно в повітря. 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом