20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Політик пояснив, чи будуть зростати в Україні протести
Політик пояснив, чи будуть зростати в Україні протести

Політик пояснив, чи будуть зростати в Україні протести

Віталій Купрій вважає, що якщо Стерненка не звільнять, то градус протестів лише зростатиме, а рейтинг президента падатиме.

Про це колишній народний депутат України розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

Коментуючи протести на Банковій і відповідаючи на питання чи потрібні такі протести, де малюють свастику на дверях і б'ють вікна, Купрій зазначив, що в нашій історії вони були і гірші.

«Я хочу нагадати, що були в нашій історії протести набагато сильніші, починаючи з Революції Гідності. І в певний момент, коли під час Майдану зайшли в тупик, коли почали ухвалюватися протиправні закони, то в хід пішли вже коктейлі Молотова. Тобто я думаю, що в такій ситуації протести можуть тільки нарощуватися, якщо не будуть змінені підходи до системи правосуддя. Однозначно. Я сподіваюсь, судовий розгляд що там закінчиться законним вироком. Пана Стерненка, я вважаю, не можна було притягувати до відповідальності», - пояснив він.

Також співрозмовник розповів, чи виконає Зеленський й умови протестувальників, які стосуються Авакова, Портнова та Татарова.

«Я думаю, що він мусить дослухатися, щоб далі зупинити падіння рейтингів, інакше це загрожує тим, що він не попаде у другий тур і перспективи другого терміну президентства стануть примарними. Тому я гадаю, що аналітики йому (Зеленському - прим. ред.) все-таки підказують. Однак я так розумію, що довкола нього люди, пов'язані з якимись корупційними оборудками в Офісі президента, і тому дуже важко приймати такі політичні рішення. Але я сподіваюсь, що президенту вистачить на це політичної волі», - резюмував політик.



Источник материала
Поделиться сюжетом