У Росії зійшла лавина: під завалами опинилися люди
У Росії зійшла лавина: під завалами опинилися люди

У Росії зійшла лавина: під завалами опинилися люди

На одному з гірських масивів Хібіни зійшла снігова лавина. Рятувальники вже повідомили, що під завалами можуть бути відразу 15 осіб.

За попередніми даними, група туристів вирішила піти по необладнаному маршруту, а потім всі вони потрапили під обвалення снігового карнизу.

Пошукова операція

Місцеві чиновники кажуть, що серед туристів можуть бути навіть постраждалі і їм потрібна буде допомога. Відразу після цього почалася пошукова операція.

Приєднуйтесь до нас у Flipboard!

Також, за попередніми даними, під лавину навіть могла потрапити 13-річна дівчинка, яка приїхала з Санкт-Петербурга разом з іншими дітьми, а потім їх зібрали в дитячу туристичну групу.

Тепер же всіх, хто опинився під лавиною, шукають рятувальники з арктичного мурманського аварійно-рятувального центру.

Померла дитина

Пізніше стало відомо, що дівчинка, яку шукали під завалами, на жаль, померла. Хоча раніше в Слідчому комітеті Росії заявляли, що дитину знайшли та медики проводять реанімаційні дії з ним. Але пізніше самі правоохоронці заявили, що дівчинка померла.

Всі свіжі новини - у нашому Telegram!

Також стало відомо, що в дитячу групу входили 13 дітей, а також троє дорослих, які їх супроводжували. Після сходження лавини одна дівчинка опинилася під завалами снігу. Саме її шукали рятувальники, але в підсумку виявилося, що дівчинка померла.

Про всі надзвичайні події в Україні та світі читайте на MY.UA.


Тепер слідчі мають визначити, хто саме винен у тому, що діти опинилися під лавиною, а ще мають з'ясувати, чому саме загинула дівчинка. Можна припустити, що вина за це ляже на супроводжуючих, які вели групу дітей.

Також правоохоронці встановлять, хто повинен буде виплатити компенсацію батькам загиблої дитини. Поки ж чиновники на місцевому рівні повинні залагодити всі питання, щоб повністю убезпечити інших членів групи, які отримали моральні потрясіння.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що у Києві на річці Десенці двоє рибалок врятували життя 11-річному хлопчику. Так, до рибака Річарда Горді і його друга Сергія Булавського, які вже збиралися їхати додому, підбіг інший рибалка і запитав чи немає у них раптом човна. Справа в тому, що людина зауважила, що на крижині, що відкололася від берега все далі і далі відносило хлопчика. Він вже був в 20 м від берега.

Також ми повідомляли, що в Австралії стався найсильніший за останні 50 років повінь.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter і дізнавайтеся новини України та світу!

Источник материала
Поделиться сюжетом