Штаб Навального включив Крим до складу Росії: «Виправлення неможливі»
Штаб Навального включив Крим до складу Росії: «Виправлення неможливі»

Штаб Навального включив Крим до складу Росії: «Виправлення неможливі»

Прихильники російського опозиціонера Олексія Навального запустили сайт «Свободу Навальному». На сайті є інтерактивна карта Росії, на якій присутній Крим.

Увагу на те, що команда Навального дотримується думки, що «Крим – це Росія», звернув голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Він повідомив, що голова штабу Олексія Навального Леонід Волков відмовився вносити будь-які правки до карти. Про це Чубаров детально написав на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Команда Олексія Навального запустила сайт "Свободу Навальному" - https://free.navalny.com/ - на якому розмістила...

Опубликовано Рефатом Чубаровым Среда, 24 марта 2021 г.

Чекаємо на Вас в месенджерах Telegram та Viber!

Детальніше про подію

На сайті «Свободу Навальному» повідомили, що « в Росії насправді дуже багато людей, які б хотіли жити у вільній країні та боротися за це».

Саме тому штаб Олексія Навального і створив онлайн-карту. З її допомогою, всі, хто готовий протистояти владі, мають відчути, що вони не одинокі. Як пишуть на сайті, карта допоможе людям зустрітися на вулицях та площах та об’єднати зусилля.

«Путін боїться вуличних акцій, але вони мають бути масовими», - так агітують громадськість прихильники Навального.

Окупований Крим також представлений на цій карті.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров відразу ж домовився про розмову з Леонідом Волковим, який очолює штаб Олексія Навального.

Чубаров привів вагомі аргументи того, що неприпустимо включати територію окупованого Криму до складу РФ.

Кримський політик запропонував внести до карти виправлення, щоб кордони РФ відповідали міжнародновизнаним кордонам України.

Однак, за його словами, Волков категорично відмовився це робити та заявив, що "жодні виправлення неможливі". Чубаров вирішив не цитувати всі аргументи російської сторони, щоб не розпалювати конфлікт. Він запропонував Леоніду Волкову самому пояснити позицію штабу Навального.

Але все ж таки, Рефат Чубаров не стримався та поставив риторичне питання:  «Ким же є ті, хто підтримують Путіна в його бандитському вторгненні до Криму?»

Користувачі соціальної мережі вже висловилися з приводу включення Криму до карти Росії.

Позиція Олексія Навального щодо Криму

Вислів Олексія Навального «Крим – це що бутерброд з ковбасою, щоб його туди-сюди повертати?» вже став крилатим.

Але сказав він його в ефірі «Ехо Москви» відповідаючи на питання чи повернув би він Крим Україні, якби став президентом РФ.

Навальний зазначив тоді, що не вважає, що Крим можна так просто брати і повертати назад. Пізніше він сам зізнався, що ця фраза його переслідує та висловився він не дуже коректно.

Олексій Навальний визнав, що захоплення Криму порушило всі міжнародні домовленості, але в перспективі все ж півострів залишиться в складі Росії.

«Українцям я раджу не обманювати себе. Крим в найближчому майбутньому не стане частиною України», - заявив Навальний тому ж «Ехо Москви».

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Олексій Навальний вийшов на зв'язок з "дружелюбного концтабору".

Стратегію деокупації та реінтеграції Криму опублікували. Більше політичних новин ви знайдете на порталі MY.UA.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны