19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Поблизу Харкова водій позбавив життя дитину: ДТП потрапило на відео
Поблизу Харкова водій позбавив життя дитину: ДТП потрапило на відео

Поблизу Харкова водій позбавив життя дитину: ДТП потрапило на відео

На ділянці дороги селища Подвірки, що на Харківщині, водій автомобіля Mercedes збив на смерть 12-річну дівчинку.

Про дорожньо-транспортну пригоду стало відомо з повідомлення прес-служби Національної поліції України. Також інші свіжі новини України ДТП опубліковані на MY.UA.

Подробиці дорожньої аварії, що забрала життя дитини

Вказана дорожньо-транспортна пригода сталася на ділянці дороги, розташованої по вулиці Сумській шлях в суботу, 27-го березня, близько 13:00.

Повідомляється, що дівчинка несподівано вибігла на дорогу, де її збив автомобіль, що рухався з досить високою швидкістю.

Згідно з інформацією правоохоронців, за кермом машини був чоловік 29 років. В результаті наїзду дівчинці були нанесені численні травми, не сумісні з життям. Таким чином, смерть дитини настала миттєво - на місці події.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас у Flipboard!

Опублікований відеоролик чітко відображає, що дівчинка вибігла на ділянку дороги, і була збита автомобілем, який рухався з високою швидкістю.

Стрічка новин України і світу, новини ДТП - в нашому Viber!

Зіткнувшись з дитиною, автомобіль з'їхав з дороги.

Що чекає на 29-річного водія, який скоїв наїзд на дитину

Водій авто вже затриманий. Інформація про подію була внесена правоохоронцями в перелік Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до положень частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України, що означає - були порушені правила безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особою, яка керує ним.

Санкцією статті передбачено тюремний термін до 8 років та позбавлення права на керування транспортним засобом на період до 3-х років (або без цього доповнення).

Нагадаємо, що раніше портал новин MY.UA повідомляв про ДТП, яке паралізувало важливу українську трасу.

Також ми розповідали про аварію в Дніпрі, в якій зіштовхнулися дві легкові машини. Серед постраждалих - діти, а також дві жінки.

Источник материала
Поделиться сюжетом