Напівоголені дівчата і жодних масок: херсонський театр прокоментував скандал із "вечіркою" для депутатів
Напівоголені дівчата і жодних масок: херсонський театр прокоментував скандал із "вечіркою" для депутатів

Напівоголені дівчата і жодних масок: херсонський театр прокоментував скандал із "вечіркою" для депутатів

У Херсоні закритий захід в Музично-драматичному театрі ім. Миколи Куліша спричинив скандал. Все через артистів балету в самому спідньому і відсутність масок на гостях, зокрема очільниках міста та області.

Стріми з "вечірки" транслювали у соцмережах і їхня популярність неабияк здивувала керівництво театру. Детальніше 29 березня йдеться в сюжеті ТСН. 19:30.

"Це не закрита вечірка, а званий вечір на честь Дня театру", - пояснює директор закладу і депутат міськради Олександр Книга. За його словами, театр запросив багатих та відомих херсонців, аби заохотити їх стати меценатами.

"Глядачів ми вивели, розсадили на сцені. Відбувся буквально один номер майбутнього мюзіклу, а (...) після цього ми піднялися наверх і вже провели аукціон", - додає очільник театру.

На аукціоні вперше в Україні розпродали ролі у виставі "12 стільців". Гості заходу, каже Книга, купили десять ролей, за що віддали 200 тисяч гривень. "Ми змушені продавати ролі, тому що у держави нема коштів на випуск вистави", - обурюється директор.

Загалом у театрі заходом, а зокрема й скандалом, задоволені. Кажуть - це неочікувана, та все ж реклама. Шкодують лише, що прем’єра напередодні шоу не мала такого розголосу, як вихід у білизні.

А от гості коментувати свою участь у званому вечорі не поспішають. У пресслужбі мера повідомили, що посадовець зайнятий, та й взагалі - до купальників не досидів: привітав акторів і пішов. А голова облдержадміністрації на своїй сторінці у Facebook закликав не шукати сенсацій там, де їх немає.

"Відбувся плановий званий вечір з нагоди Дня театру, на який я отримав запрошення. Тож мій візит у театр теж був пов’язаний з врученням грамот", - наголосив він.

Закиди в ігноруванні карантину учасники заходу відкидають, бо, зауважують, Херсонська область наразі єдина перебуває у "жовтій" зоні. Усі відвідувачі проходили через дезінфекційну рамку, а те, що маски у залі були лише на артистках, керівництво закладу пояснює квадратурою сцени.

Хто з чиновників купив ролі у виставі - в театрі не повідомляють, кажуть, глядачі про все дізнаються за кілька місяців. Натомість містян запрошують на мюзікл "Діва", артисти якого так обурили дописувачів Мережі. Єдине, кажуть, нижня білизна на них буде інша - від театральних костюмерів і кращої якості. 

Відео Новини України: у Херсоні закритий захід в театрі та артистки у спідній білизні обурили людей

Театральний скандал. У Херсоні закритий захід в драматеатрі обурив людей. Все через артисток балету у спідній білизні і відсутності масок на гостях -   очільниках області, міста та відомих підприємцях. Стріми з вечірки транслювали у соцмережах і їх неочікувана популярність керівництво театру неабияк здивувала. Чим пояснювали білизну на сцені і недотримання карантинних норм – дивіться.      

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Ваніна
Источник материала
Поделиться сюжетом