Оголені дівчата, пікантні танці і відсутність масок: мер Херсона і депутати погуляли на "закритій вечірці"
Оголені дівчата, пікантні танці і відсутність масок: мер Херсона і депутати погуляли на "закритій вечірці"

Оголені дівчата, пікантні танці і відсутність масок: мер Херсона і депутати погуляли на "закритій вечірці"

У Херсоні у театрі імені Миколи Куліша до професійного свята Дня театру влаштували "закриту вечірку" для своїх. Захід проходив із порушенням карантинних вимог - присутні, всі як один, були без масок, включаючи запрошене керівництво міста та області.

Про це повідомляє Мост.

За інформацією видання, депутат Херсонської обласної ради та директор театру Олександр Книга влаштував закриту вечірку "для своїх". Серед запрошених помітили голову Херсонської ОДА Сергій Козир з дружиною, мера Херсона Ігора Колихаєва, депутатів Херсонської міської ради та облради, директора Департаменту гуманітарної політики ОДА Михайла Лінецького, відомих і не дуже бізнесменів та меценатів.

Культурний захід вразив тим, що усі гості та організатори зібрання були без масок.

Впродовж вечора перед присутніми виступали зірки театру з різноманітними номерами з вистав з репертуару закладу культури, з аукціону продавали ролі звичайним херсонцям у майбутній виставі "12 стільців".

Родзинкою заходу став виступ напівоголених дівчат в масках, щоправда, театральних, з концертного шоу "Діва".

У театрі Миколи Куліша заперечують, що захід відбувався з порушеннями.

"Безумовно, вечір пройшов із дотриманням карантинних обмежень. Глядачі проходили повз дезинфікуючу рамку, що стоїть на вході, білетери перевіряли у всіх температуру, гостей пропускали до театру тільки за наявності масок", - відповіли ТСН.ua у театрі. Утім, на фото та відео можна побачити зовсім іншу картину. 

Як розповіли ТСН.ua у театрі Миколи Куліша, захід відбувся у суботу, 27-го березня. Метою званого вечора було "привідкрити завісу і розповісти гостям про театр, познайомити присутніх із роботами сучасних художників, презентувати творчі проєкти та знайти додаткове фінансування для театру."

"Ми зібрали херсонських меценатів та представників влади, спеціально для того, аби презентувати два важливі проєкти для театру зокрема, міста в цілому. Завдяки заходу ми знайшли фінансування для трьох іменних зірок і невдовзі проєкт таки стартує", - розповіли ТСН.ua у театрі Миколи Куліша.

 

Нагадаємо, що раніше соцмережі підірвало відео, де у переддень 8 Березня гурт "СТЕП" забавляє херсонських депутатів у облраді.

Відео Новини України: чи дотримуються карантину в Києві

Розваги у нічних клубах, трапези у ресторанах - зовсім не навинос: це карантин по-українськи. ТСН перевірила, як дотримуються карантину у "червоній зоні" - у столиці.    

ТСН. 19:30
  • Facebook 1
  • Twitter 1
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

.

 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
Поделиться сюжетом