20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Трагедія посеред баскетбольного матчу в Росії: пішов з життя відомий тренер
Трагедія посеред баскетбольного матчу в Росії: пішов з життя відомий тренер

Трагедія посеред баскетбольного матчу в Росії: пішов з життя відомий тренер

Колишній тренер жіночої баскетбольної команди «Санкт-Петербург – 1» Віктор Корольов помер прямо під час матчу.

Матч на першість Росії з баскетболу серед жіночих команд у віковій категорії U-16 закінчився трагедією. Віктору Корольову стало зле на 9-й хвилині в першій четверті поєдинку.

Гру відразу ж зупинили, 53-річному тренеру кинулися надавати допомогу. Але медики не встигли – чоловік помер прямо на полі.

Не пропустіть головні новини спорту на агрегаторі  MY.UA.

Департамент РФБ прийняв рішення не догравати гру через інцидент.  Фінал також перенесли на невизначений час.

Команда «Санкт-Петербург – 1» та «Москва -3» мали визначити, хто посяде 3-є місце в чемпіонаті.

Тож поки що залишилося невирішеним, хто ж здобуде першість юніорського турніру з баскетболу – московська команда чи збірна Самарської області, які мали зіграти після цього матчу.

Віктор Корольов працював тренером з 1990 року. Він опікувався командою жіночої збірної Санкт-Петербурга.

Російська Федерація Баскетболу висловила глибокі співчуття всім рідним та близьким тренера, а от СШОР «Купчинський Олімп», де безпосередньо працював тренер, на його смерть ніяк не відреагували.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Інцидент під час хокейного матчу в Росії

Відомий хокеїст, захисник та капітан молодіжної команди "Динамо" з Петербурга Тимур Файзутдінов помер через травму, яку отримав на полі під час гри.

Як відомо, 12 березня на виїзному матчі проти команди з Ярославля 19-річний хокеїст отримав потужний удар шайбою в голову.

Через отриману травму хлопця госпіталізували в місцеву лікарню. Він лежав у відділенні реанімації.

Протягом 4 днів лікарі боролися за життя молодого спортсмена, але врятувати його не вдалося.

Як розповів згорьований батько спортсмена, шайба влучила якраз в сонну артерію. За правилами захист на шиї обов’язково повинні носити всі гравці, які молодші 18 років. Хокеїстам, які старші за віком, дозволено обирати самостійно і лише рекомендовано її носити.

Президент Федерації хокею Росії Владислав Третьяк прокоментував інцидент під час гри та назвав його трагічним нещасним випадком.

В Санкт-Петербурзі створили меморіал, куди жителі несуть квіти. Поставили великий портрет хлопця, поклали символіку команди. Також всі небайдужі можуть залишити слова підтримки рідним та близьким та спогади про Тимура в книзі пам’яті спортсмена, яку також залишили на стихійному меморіалі.

На малій арені спортивного комплексу, де займався Тимур Файзутдінов, всі матчі розпочинають з хвилини мовчання в його честь.

Хлопець займався професійно хокеєм з 2016 року. В цьому сезоні він провів 52 матчі, в яких відзначився 7-ма результативними передачами.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що помер легендарний баскетболіст NBA.

У Франції не стало режисера, що подарував світу "Опівнічний джаз". Дізнавайтеся про всі новини у світі на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом