8-річна дівчинка отруїлася алкоголем у Чернігівській області: дитину ушпиталили
8-річна дівчинка отруїлася алкоголем у Чернігівській області: дитину ушпиталили

8-річна дівчинка отруїлася алкоголем у Чернігівській області: дитину ушпиталили

У Чернігівській області четверо малолітніх дітей вдалися до розпивання алкоголю, після чого 8-річній дівчинці стало зле.  У понеділок вечері, 29 березня, з Березнянської громади Чернігівського району її госпіталізували до лікарні з алкогольним отруєнням. Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на речницю поліції області Юлію Ковтун.

Троє дітей з однієї сім’ї - двоє хлопчиків 12 та 13 років та їхня 8-річна сестра того дня залишилися вдома самі. Ввечері до братів прийшов 14-річний друг. Старші діти попросили знайому жінку купити їм алкоголь. Отримавши пляшку – влаштували частування. Наймолодшій дитині після розпиття алкоголю стало зле, брати викликали їй швидку допомогу.

Зараз здоров’ю та життю дитини нічого не загрожує.

Поліцейські встановили особи всіх дорослих, які відповідатимуть за дії неповнолітніх – це батьки всіх дітей, а також місцева мешканка, яка купувала алкоголь дітям.

Слідчий відкрив провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною). Тепер дорослим загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, у Нетішині Хмельницької області 12-річна школярка отруїлась алкоголем.

Відео У Дніпрі четверо осіб загинули через отруєння алкоголем  

Чотири тіла в одному домі виявила в Дніпрі жінка, що прийшла до оселі брата, бо давно його не бачила. 56-річний чоловік був мертвий. Поруч із ним - жінка без ознак життя, а в прибудові – ще одна бездушна пара. Та в жодного загиблого ознак насильницької смерті не було. Натомість в оселі знайшли пляшки й склянки з невідомими речовинами зі специфічним запахом. Розтин показав: усі четверо померли через отруєння випитим.  

У Дніпрі четверо осіб загинули через отруєння алкоголем  
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Руда
Источник материала
loader
loader