Андрій Рибак з "Холостячки" розповів, чим радує Аліну Смирнову: «Купіть чотиришаровий туалетний папір»
Андрій Рибак з "Холостячки" розповів, чим радує Аліну Смирнову: «Купіть чотиришаровий туалетний папір»

Андрій Рибак з "Холостячки" розповів, чим радує Аліну Смирнову: «Купіть чотиришаровий туалетний папір»

Учасник шоу «Холостячка» Андрій Рибак продовжує будувати відносини з таємничою дівчиною Аліною. Вона хоч і є людиною не публічною, але привернула до себе увагу громадськості.

На пост-шоу «Холостячка» Андрій Рибак, котрий претендував на серце Ксенії Мішиної, повідомив, що зустрічається з дівчиною на ім’я Аліна. Як виявилося вона чекала його повернення з проекту, що спричинило скандал.

Нагадуємо, що почалося все з 7 випуску «Холостячки». Рибак потрапив до четвірки лідерів та вирішив відверто зізнатися Мішиній, що не був з нею чесним. Поза проектом чоловіка чекала інша дівчина, тож він не збирався будувати з Ксенією серйозні стосунки.

Тепер Андрій Рибак постійно публікує фото зі своєю коханою Аліною. Так нещодавно в соціальній мережі Інстаграм Андрій оприлюднив романтичне фото, де вони ніжно обіймаються, а з неба падає сніг.

Учасник «Холостячки» зазначив, що тепер йому є для кого змінюватися, ставати кращим, більше заробляти та краще одягатися.

Чоловік також розповів, як радує свою другу половинку. Виявляється Аліну радують зовсім прості речі - коли Андрій миє за собою посуд та збирає шкарпетки.

Всіх користувачів соціальної мережі Рибак закликав змінюватися, навіть якщо вони не знайшли своє кохання. Робити це варто, як вважає Рибак, і заради себе самого.

На думку Андрія Рибака треба змінити нудну роботу, змінити своє життя, поїхати в мандрівку за кордон або хоча б купити нарешті чотиришаровий туалетний папір.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Скандал на «Холостячці»

За словами самого Рибака, він йшов на проект з обіцянкою, що повернеться до дівчини, в яку був закоханий, до фіналу. Крім того, він дав їй слово, що не закохається в Ксенію Мішину.

Але після 7 тижнів життя на шоу все змінилося. Андрій Рибак таки зізнався Ксенії Мішиній, що в нього виникли до неї почуття. Акторка залишила чоловіка на проекті. Та зрештою після його зізнань вона відправила Рибака додому з порадою розібратися у своїх почуттях.

Акторка рекомендувала Рибаку «не тримати Аліну в підвішеному стані».

Як відомо, дівчина поведінку Андрія на проекті вибачила, хоч через це на пару і обрушився шквал критики.

Стосунки пари

На пост-шоу «Холостячки» багато глядачів не повірили в те, що загадкова Аліна дійсно існує. Андрій не показував її публіці, пояснюючи це тим, що дівчина не хоче публічності. Чоловік повідомив, що вони з дівчиною знайшли спільну мову та все у них добре.

Аліна та Андрій зараз багато часу проводять разом, про що свідчать відео та фото в їхніх профілях в Інстаграм. Пара разом подорожує, відзначає свята ( Новий рік та День закоханих), дарують один одному подарунки, просто веселяться та позують на камеру.

В мережі Аліну Смирнову вже називають майбутньою нареченою Рибака, хоча поки що жодної інформації про намір узаконити свої відносини пара не давала.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина та її обранець підчепили коронавірус.

Регіна Тодоренко розповіла, що думає про проект "Холостяк". Всі новини шоу-бізнесу читайте на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом