Український бренд Frolov запустив лінійку весільного одягу
Український бренд Frolov запустив лінійку весільного одягу

Український бренд Frolov запустив лінійку весільного одягу

Український бренд Frolov випустив колекцію весільних суконь. Історія бренду нерозривно пов'язана з весіллями та коханням. У перших весільних вбраннях Івана під вінець пішла його сестра. А музою Frolov Bridal дизайнер називає свою маму та присвячує історії її кохання свою першу весільну колекцію.

Запуск весільної лінійки став логічним продовженням роботи над індивідувальними образами, які наречені замовляли у Івана. Так він відчув абсолютну різноманітність настроїв, підходів та характерів пар, що збираються одружитися. Ідею різноманітності підкреслює кастинг зйомки, яка пройшла в Будинку з химерами. Фотографинею кампанії стала Крістіна Подобед.

До колекції увійшли образи як для офіційної церемонії, так і для її продовження (дизайнер не забув навіть про білизну). Важливим фактором при створенні колекції був комфорт: Іван вважає, що наречена має відчувати себе вільно та робити все, що заманеться. Більш того, жодна з суконь не буде висіти в гардеробі після важливого дня: образ може бути трансформованим у вечірній вихід будь-якої важливої події. Костюми, смокінги та сорочки для чоловіків завершують образи наречених.

Одним з ключових декоративних елементів колекції є троянди, створені вручну.

“Білі троянди, які мій тато подарував мамі, коли просив її руки, стали для мене символом початку історії кохання моїх батьків. Фотографіям, де моя мама тримає у руках ці квіти, навіть присвячена окрема сукня в колекції. А весільні фото мами з татом надихнули мене використати в роботі естетику різних епох минулого століття”, — каже Іван Фролов.

Крім того, троянда як образ пронизує всю історію колекції й зустрічається у ліпленні локації, букетах і прикрасах весільного торта в кампанії.

Мереживо також надихнули архіви. Деякі візерунки повторюють зразки вінтажного мережива з легендарної французької фабрики Solstiss, яке давно зняли з виробництва.

Кольорова гама колекції не обмежена класичними білим, молочним та відтінками ігристого. В ній також з'являється червоний, чорний і бежевий кольори.

Окрім офіційного кампейну, Іван Фролов представив власний погляд на колекцію у своїх фото.

Смотрите также:

Ksenia Schnaider представили "рыбацкие" джинсы — еще один хит инстаграма.

Весенние цветы в киевских садах послужили вдохновением лаундж-коллекции Elena Reva.

свадьба
Frolov
іван фролов
Теги по теме
свадьба
Источник материала
Поделиться сюжетом