20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Велика втрата для "Динамо" Київ: помер зразок для багатьох футболістів
Велика втрата для "Динамо" Київ: помер зразок для багатьох футболістів

Велика втрата для "Динамо" Київ: помер зразок для багатьох футболістів

Помер віцепрезидент ФК «Динамо» Київ з питань будівництва Михайло Петрошенко. Йому було 82 роки.

Про це повідомила пресслужба футбольного клубу у вівторок, 30 березня. Причину смерті віцепрезидента Петрошенка не уточнюють, однак він був уже в літньому віці. 

Президент "Динамо" про втрату

Співчуття з приводу смерті пана Михайла висловив президент ФК «Динамо» Київ Ігор Суркіс.

«Висловлюю щирі слова співчуття з приводу вашої тяжкої втрати. З великим сумом всі ми, друзі і колеги, сприйняли трагічну звістку про смерть Михайла Тимофійовича»,  - звернувся Суркіс до близьких покійного.

Суркіс також відзначив, що Михайло Петрошенко став прикладом для багатьох динамівців. Президент «Динамо» нагадав, як наприкінці минулого століття Михайло Петрошенко був серед тих, хто врятував футбольний клуб, що от-от мав затонути. Після того пан Михайло всіляко працював над розбудовою клубної інфраструктури. Так, за сприяння Петрошенка для «Динамо» були побудовані манеж, школа та багато інших об’єктів інфраструктури.

Крім професійної діяльності, як відзначає бос біло-синіх Суркіс, Петрошенко був патріотом України і дуже сімейною людиною.

Спортивні новини світу в нашому Viber

Втрата в родині Суркісів

Нагадаємо, що нещодавно і в родині Суркісів була велика втрата. Помер батько Ігоря та Григорія. Йому було 102 роки. Сталося це на початку лютого. Рахміль Суркіс був учасником Другої світової війни. Він завжди був прикладом у родині Суркісів. У повідомленні пресслужби «Динамо» Київ Суркіса-старшого називають людиною-легендою.

Всі новини України, новини футболу - стрічка в нашому Telegram

Нагадаємо, портал MY.UA регулярно повідомляє новини спорту в світі. Так, стало відомо, що пішов із життя відомий тренер.

Також портал MY.UA писав, що помер легендарний баскетболіст NBA.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом