19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Уроки життя і водіння»
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Уроки життя і водіння»

Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Уроки життя і водіння»

Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Уроки життя і водіння». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Стрічка виробництва компанії Filmstream вийде в ефір у неділю, 4 квітня, о 17:00. Вона розповість історію автогонщиці, яка залишає спорт. Тепер на її плечі лягає турбота про літнього батька і некерованого брата.

За сюжетом, Анна Любич відкриває школу водіння для жінок, де їй доводиться вирішувати проблеми своїх учениць – матері-одиначки Поліни, чий син Іллюша залишається під опікою сім'ї Любич, і Зої Сергіївни, яка потрапила в аварію.

Майстер бездоганного водіння, Анна неодноразово потрапляє в «аварії» особистого плану – з давнім другом Олегом Білецьким, інструктором школи Валерою, Ярославом – своїм колишнім нареченим. Хто з них навчить Анну правил життя? Хто зможе переконати сильну жінку не боятися своїх почуттів і рухатися головною дорогою – до свого щастя?

Головну роль у картині виконала акторка Анастасія Іванова.

Також у ролях: Віталій Салій, Олександр Константинов, Олена Стефанська, Вадим Андрєєв, Інга Нагорна, Дарія Плахтій та інші.

Режисер-постановник фільму – Дмитро Матов. Оператор-постановник – Антон Ткаченко. Продюсери – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Віталій Сіренко, Ірина Франчук.

Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2020 році.

Нагадаємо, телеканал ТЕТ оголосив дату виходу другого сезону серіалу «Прибулець».

Теги по теме
Новости Производство
Источник материала
Поделиться сюжетом