20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Меган Маркл знову порушує всі традиції: збирається народжувати вдома
Меган Маркл знову порушує всі традиції: збирається народжувати вдома

Меган Маркл знову порушує всі традиції: збирається народжувати вдома

Дружина принца Гаррі Меган Маркл знову вирішила народжувати вдома. Акторка хотіла зробити це ще під час першої вагітності, наперекір королівським правилам.

Вже через кілька тижнів герцог та герцогиня Сассекські стануть батьками вдруге. Цього разу королівське подружжя чекає на появу на світ донечки.

Зараз подружжя активно готується до цієї події, як стверджують інсайдери. Меган вирішила, що цього разу таки буде народжувати вдома в особняку Монтесіто в Каліфорнії. Про це повідомляють ЗМІ.

Перші пологи Маркл

Коли на світ мав з’явитися первісток Меган та Гаррі Арчі, акторка також виявила бажання народжувати вдома у Фрогмор-хаусі, де в той час жило подружжя.

Але коли малюк не з’явився на світ у вказану дату, Маркл привезли до приватної Портлендської лікарні у Лондоні. Саме там і побачив світ довгоочікуваний первісток подружжя.

Як писали у ЗМІ, приблизно в час, коли Маркл мала народжувати, поблизу котеджу королівського подружжя побачили автомобіль швидкої допомоги та вертоліт, але медики спростували інформацію про якісь ускладнення та назвали виклик «тренувальним».

За словами близьких джерел, тоді Меган хвилювало тільки здоров’я малюка, а лікарі порадили їй лягти в лікарню. Зараз же вагітність протікає добре, а Монтесіто – прекрасне місце для появи на світ маленької донечки Гаррі та Меган.

Цей будинок подружжя придбало в минулому році, коли склало з себе королівські повноваження. Коштував він 14,5 млн доларів.

Неподалік знаходиться одна з найкращих лікарень у США - Cottage Hospital.

У разі виникнення якихось негараздів Меган Маркл зможуть дуже швидко туди доставити.

Стать майбутньої дитини Меган та Гаррі розкрили під час скандального інтерв’ю Опрі. Ця дитина стане першим королівським нащадком, який народиться у США.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Королівські традиції

В королівській родині не прийнято проводити пологи вдома. Безпека королівського нащадка має першочергове значення, тому жінка мала народжувати в лікарні, де в разі виникнення якихось труднощів їй зможуть надати кваліфіковану медичну допомогу.

За традицією члени королівської родини народжували дітей у Лондонській лікарні Святої Марії.

Там народилися троє дітей Кейт Міддлтон та принца Вільяма, також обидва принци (Вільям та Гаррі).

Герцогиня Кеймбриджська, як і принцеса Діана свого часу, щоразу через кілька годин після пологів з’являлася з немовлям на вулиці. Таким чином, британці мали шанс привітати нового члена королівської родини. А журналісти могли зробити перші знімки.

З іншого боку, у ЗМІ тоді написали, що якщо Меган обере домашні пологи, то цим самим поверне давню королівську практику. Сама королева Єлизавета ІІ та її син принц Чарльз народилися не в лікарні.

Ідею Меган Маркл народжувати не в стінах лікарні підтримує її мама Доріа Редлан. Вона інструктор з йоги та колишній соціальний працівник.

Первістка Меган Маркл народила 6 травня 2019 року у лікарні. На пологах був присутній принц Гаррі.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що за Меган Маркл слідкував приватний детектив, якого найняв таблоїд.

Голлівудська акторка Емма Стоун народила первістка. Дізнавайтеся подробиці про життя відомих людей на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом