У Житомирській області напали на депутата від "Слуги народу": деталі
У Житомирській області напали на депутата від "Слуги народу": деталі

У Житомирській області напали на депутата від "Слуги народу": деталі

У місті Коростень Житомирської області невідомі у масках напали на депутата від "Слуги народу" місцевої міської ради Андрія Недашківського.

Про це інформує Житомирська обласна прокуратура та пресслужба партії "Слуга народу".

"Двоє невідомих чоловіків, у медичних масках, розбризкали з балончика перцевий газ йому в обличчя. У результаті таких хуліганських дій потерпілому заподіяні тілесні ушкодження — хімічний опік очей", — йдеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини інциденту. Зазначається, що за такий напад передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Своєю чергою Андрій Недашківський вважає, що злочин проти нього здійснено у зв’язку з принциповою позицією щодо проблеми вивозу сміття у місті.

Нагадаємо, що у Верховній Раді між парламентарями сталася сутичка. Поштовхалися депутати від "Євросолідарності" і "Слуги народу".

Відео Новини України: куди зібралася "валити з цієї країни" депутатка із "Слуги народу" Анна Колісник

"Час валити з цїєї країни!" - таке написала своєму співрозмовнику народна депутатка фракції "Слуга народу" Анна Колісник. Це листування зафіксували фотографи видання "Букви". Абоненту на ім'я Стас вона написала це під час виступу у Верховній Раді Головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака. Він, зокрема, повідомив, що Росія стягує війська до кордону з Україною під виглядом військових навчань.  

Новини України: куди зібралася "валити з цієї країни" депутатка із "Слуги народу" Анна Колісник
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Дмитро Гулійчук
Источник материала
loader
loader