Не стало капітана відомого футбольного клубу: йому було всього 32 роки
Не стало капітана відомого футбольного клубу: йому було всього 32 роки

Не стало капітана відомого футбольного клубу: йому було всього 32 роки

Зокрема, стало відомо, що у футбольному клубі помер капітан команди Лі Коллінз.

У клубі вже офіційно підтвердили, що їх капітан пішов з життя. В той же час не повідомляється, чому помер Коллінз, якому було всього 32 роки.

Всі сумують

Керівництво клубу каже, що зараз всі вони моляться за родину Коллінза і його друзів. Крім того, повідомляється, що керівники футбольної команди "Йовіл" просять зберігати конфіденційність сім'ї в такий час для неї.

Спортивні новини світу в нашому Viber

Сам клуб вирішив не коментувати, що насправді сталося. Була скасована навіть найближча гра команди.

Футбольна кар'єра

Центральний захисник почав свою кар'єру в "Йовілi", пройшовши через їхню молодіжну систему, перш ніж дебютувати в 2007 році. Він провів там два роки, двічі йдучи в оренду: спочатку в "Херефорд Юнайтед", а потім у "Порт-Вейл". У цій команді Коллінз провів три роки. Потім виступав в оренді в "Барнслі", після чого підписав контракт із ними в 2012 році. Коллінз приєднався до "Йовілу" два роки тому і відразу ж став капітаном клубу. Загалом центральний захисник зіграв 37 матчів.

Футбольний клуб "Йовіл

Варто додати, що футбольний клуб "Йовіл" виступає в п'ятому англійському дивізіоні. Зараз команда йде у середині турнірної таблиці. Грав Коллінз не багато. Можна припустити, що капітан команди нечасто виходив на поле через проблеми зі здоров'ям.

Всі новини України, новини футболу - стрічка в нашому Telegram

Відзначимо, що останнім часом в різних футбольних клубах світу просто епідемія різних травм. Також дуже багато футболістів хворіють коронавірусом. Скажімо, навіть футбольний клуб "Ліверпуль", який за минулі роки виграв Англійську Прем'єр-лігу, а також Лігу чемпіонів, зараз через безліч травм футболістів знаходиться навіть не в четвірці клубів АПЛ. Хоча в минулому році команда майже не програвала у чемпіонаті, вигравши заповітне чемпіонство, яке є першим за останні 30 років.

Купівля гравців

Також коронавірус вніс свої корективи в розвиток клубів світу. Якщо раніше придбання футболіста за 100 мільйонів євро була нормальним явищем, то зараз навіть найбагатші клуби думають над тим, чи варто купувати гравця навіть за 40 мільйонів євро.

У свою чергу, на щастя, поки що жоден футболіст в світі не помер від коронавірусної інфекції. Принаймні, це офіційні дані.

Нагадаємо, портал MY.UA регулярно повідомляє новини спорту в світі. Так, стало відомо, що пішов із життя відомий тренер.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом