Акція під ОП: ще одного учасника суд відправив під домашній арешт
Акція під ОП: ще одного учасника суд відправив під домашній арешт

Акція під ОП: ще одного учасника суд відправив під домашній арешт

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід учаснику акції під Офісом ПрезидентаОлексію Білковському. Його відправили під цілодобовий домашній арешт до 23 травня.

Про це повідомили в юридичній компанії "Міллер".

"Ми переконані, що таке рішення є незаконним. Підозра, яка стала підставою для застосування запобіжного заходу, обґрунтовується протоколами допиту двох працівників Нацполіції. Офіційно вони мешкають за однією адресою та користуються одним і тим самим номером телефону", - написали юристи.

За словами адвокатів, прокурор у судовому засіданні не надав доказів на підтвердження заявлених ризиків, через які до Білковського застосували такий запобіжний захід.

"Юридична компанія категорично не згодні із застосованим до нашого Клієнта запобіжним заходом. Відповідно, сьогоднішнє рішення суду ми оскаржуватимемо в апеляції", - розповіли юристи.

Нагадаємо, раніше ще одному учаснику акції під Офисом президента обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. 

Відео Новини України: ще одного учасника акції протесту на Банковій відправили під домашній арешт

За файєр - під цілодобовий домашній арешт. Суд напередодні обрав запобіжний засіб вже сьомому учаснику акції протесту під Офісом президента, під час якого були розписані стіни офісу. Сергію Філімонову закидають те, що він запалив сигнальний дим під час акції протесту. Хлопець обурюється, бо навпаки намагався перешкодити сутичкам під час акції.

Новини України: ще одного учасника акції протесту на Банковій відправили під домашній арешт
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader